Kauno bendruomenių centrų asociacija

BC "Draugystė" koncertas senjorams

Spalis – senjorų mėnuo. Tradiciškai spalio mėn. 23 d. BC "Draugystė" pirmininkė Dauntė Macenkaitė sukvietė savo  rajono senjorus į nuotaikingą koncertą. Koncertas vyko S. Daukanto vidurinės mokyklos aktų salėje. Nuotaikingas dainas atliko estrados dainininkė Rūra Morozovaitė ir Kauno valstybinio muzikinio teatro daininkas Juozas Jonušaitis. Liūdėti senjorams neleido ilgametė "Grok Jurgeli" šeimininkė Stefa Navardaitienė, pokštavusi apie praejusią jaunystę ir pirmąją meilę.

Šeimininkių šeimininkės nominantė Aldona Širmulienė iš rudens gėrybių pagamino skanių sveikuoliškų užkandžių. Labai patiko senjorams vaisių sėklų tortas, užkepėlės su moliūgais ir smulkintomis sėklomis.

Renginyje dalyvavo ir visas būrys garbingų svečių. LR Seimo narė Orinta Leiputė, Kauno m. tarybos nariai Loreta Kudarienė ir Andrius Kupčinskas, Kauno m. jungtinės metodistų bažnyčios koordinatorė Žaneta Rimskytė, Kauno m. Senjorų klubo "BERŽELIS" atstovė Birutė Liutvinskienė, Kauno m. AVPK pareigūnai: Asta Melajevienė, Jolanta Smailienė, Reda Antanavičiūtė, Rosita Henriot, Evaldas Pliokštys. Kiekvienam senjorui Kelių policijos valdybos pareigūnė padovanojo po atšvaitą ir palinkėjo, kad atšvaitas tikrai būtų nešiojamas, parodė, kaip jį teisingai nešioti, kad jis būtų gerai matomas. Senjorai liko patenkinti šia staigmena - dovanele ir pažadėjo nešioti atšvaitus.

Bendruomenės pareigūnė Asta Melajavienė dar kartą senjorus paaiškino, kaip elgtis, kad jie nenukentėtų ųuo telefoninių sukčių, kaip saugiai grįžtų iš pašto pasiėmę pensijas.

Skambant linksmoms dainininkės Rūtos Morozovaitės dainoms, senjorai mielai sukosi valso sukūryje. Vakro metu buvo įsteigtos ir įteiktos nominacijos senjorams, sulaukusiems daugiausiai anūkų, užauginusiems daugiausiai vaikų, gražiauisiai tvarkantiems namo aplinką bei mažiausiam šventės dalyviui. Buvo pasveikinti ir šventės dieną gimę jubilijatai.

Senjorai dėkojo už smagią šventę ir dovanas, mielai ragavo jiems dar nematytų sveikuoliškų užkandžių.

 Renginį vedė Romainių BC pirmininkė Violeta Visockienė.

BC "Draugystė" pirmininkė Danutė Macenkaitė

 

2015-11-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple