Kauno bendruomenių centrų asociacija

Apvaliojo stalo diskusija "Aktyviausia Saugios kaimynystės grupė 2015"

Lapkričio 6 d.Kauno apskr. VPK įvyko Kauno Viešosios tvarkos Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus pareigūnų ir Kauno apskr. bendruomenių Saugiso kaimynystės grupių apskritas stalas. Jame buvo išrinkta aktyviausiai veikianti saugios kaimynystės grupė.

Apskritame stale dalyvavo Kauno apskr. bendruomenės pareigūnai, Žaliakalnio ir Aleksoto seniūnai, 9 konkurse dalyvavusios Saugios kaimynystės grupės iš Kauno, Kauno rajono ir Jonavos: Lampėdžių, Vaišvydavos, "Spindulio" BC, Gailutės gatvės, Šilo namų, Kauno Ukmergės g., Jonavos miesto Kauno g., Kaišiadorių r. Pravieniškių, vaikų darželio "Žilvitis". Kiekvienos grupės atstovai turėjo prisistatyti ir papsakoti apie savo veiklą: kas paskatino juos susiburti, kiek žmonių dalyvauja, kokie pasiekimai ir kokios problemos dar laukia sprendimų, pasidalino veiklos patirtimi. Komisijai, kurios sudėtyje buvo policijos, KBCA, seniūnų ir dienraščio "Kauno diena" atstovai, buvo sunku apsispręsti kuri geriausia grupė.

Po ilgų svarstymų komisija geriausia saugios kaimynystės grupe paskelbė Lampėdžių BC II-vietą užėmė BC "Spindulys", III - Jonavos Kauno g. 91 ir 92 namų saugios kaimynystės grupės.  Visos saugios kaimynystės grupės yra vertos pagyrimo ir pagarbos. Padėkos raštai buvo įteikti visiems dalyvavusiems grupių atstovams. Gaila, kad dalyvavo tik dalis šių aktyviai veikiančių grupių. Tačiau jų darbas, parama policijai yra matoma ir duoda režultatų.

Linkime jiems sėkmės, buriant bendruomenę, kaimynynus kilniam tikslui - užtikrinti saugią gyvenamą aplinką.

daugiau apie kiekvienos iš šių grupių veiklą galima susipažinti čia: http://www.kaunas.policija.lt/ww/index.php/lt/4517-renkama-aktyviausia-saugios-kaimynystes-grupe-2015-kvieciame-susipazinti

Nuotraukas iš renginio yra čia: https://www.facebook.com/KaunoapskritiesBendruomenespareigunai/posts/1713942855507548

2015-11-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple