Kauno bendruomenių centrų asociacija

KBCA komanda - "Protų mūšio" laimėtoja!

Kaip jau buvo skelbta, Kauno apskr. VPK vykdė projektą "Pasidalinkime knyga". Projekto metu 8 Kauno vietose, tame tarpe ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos biure, buvo pastatytos mini bibliotekėlės - knygų spintelės, kuriose sudėtas knygas gali skaityti visi norintys. Šiandien istorinėje Kauno prezidentūroje įvyko baigiamasis renginys - Protų mūšis "Ar gerai pažįsti knygą?"

Jame dalyvavo ir asociacijos komanda, kuri tapo šio renginio nugalėtoja, surinkusi daugiausiai taškų ir laimėjusi 150 Eurų vertės prizą - kuponus nusipirkti knygų "Pegaso" knygyne. Tai išties puiki pergalė, nes esant dabartiniam darbymečiui, visi skaitantys knygas, yra užimti. Pavyko surinkti tikrai puikią komandą, kurioje dalyvavo Aleksoto, Vilijampolės "Veršvos" ir Romainių bendruomenių centrų asociacijos atstovai.
Protų mūšio metu vyko 5 turai po 10 klausimų iš įvairių sričių: bendro pobūdžio, apie knygas (ne tik perskaitytas), loginio mąstymo, vaizdo ir garso klausimų ir užduočių.

Proto mūšyje dalyvavo Policijos, UAB "Kauno švara", BC "Girsta", Gričiupio ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos "Kaimynai" komandos.
Viso komandos buvo apdovanotos prizais. Renginio rėmėjai UAB "Papyrus" ir UAB "Kauno švara" taip pat apdovanojo atminimo dovanėlėmis.
Prieš renginį visi dalyviai dalyvavo ekskursijoje po Kauno prezidentūrą.

Labai džiaugiamės šia pergale, o ypač, kad visi komandos nariai gavo po kuponą įsigyti mėgstamą knygą.

Renginį vedė Nacionalinio Kauno dramos teatro gen. direktorius aktorius Egidijus Stancikas. Su juo visa KBCA komanda ir nusifotografavo.

Štai šaunioji KBCA komanda "Kaimynai": kapitonas Ramūnas Navickas,
Marija Bindokaitė, Violeta Visockienė (Romainių BC), Vidmantė Marcinkevičienė (Romainiai), Violeta Jurkšaitienė (BC "Veršva") ir Jūratė Petrikaitė (Aleksoto BC).

2015-11-25

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple