Kauno bendruomenių centrų asociacija

Įspūdžiai iš baigiamojo konkurso Eismo saugumas bendruomenėse 2015 renginio

2016 m. vasario 10 d. Skėmiuose, Radviliškio r., įvyko baigiamasis projekto - konkurso "Eismo saugumas bendruomenėse 2015" renginys, kurio metu vertingais prizais buvo apdovanotos konkurse aktyviai dalyvavusios bendruomenės. Kadangi projektas jau sėkmingai vyksta šeštus metus ir jo rezultatai akivaizdūs: sumažėjo žuvusiųjų keliuose skaičius, kaimo gyventojai tamsoje tapo matomi, ugdomas pilietiškai atsakingas jaunimas.
Bet bendruomenininkai nebūtų bendruomenininkais, jei nepasinaudotų atsiradusia proga ir nepaprašytų Lietuvos Respublikos susisiekimo ministro p. Rimantas Sinkevičiaus tapti šio projekto - konkurso globėju. Ministrui sutikus, Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos pirmininkė Guoda Burokienė jam įteikė tai patvirtinantį dokumentą...

Prizininkų tarpe šiemet ir Kauno bendruomenių centrų asociacija, Aleksoto, Kalniečių ir Panemunės bendruomenių centrai. Kaip jau rašėme, Kauno bendruomenių centrų asociacija, dalyvaudama šiame projekte pirmą kartą, respublikiniame konkurse užėmė antrą vietą. Vertingus prizus ir apdovanojimus įteikė Susisiekimo ministras R. Sinkevičius.

Kaip teigė konkurso organizatoriai, šiais metais vėl bus skelbiamas konkursas, tačiau šiemet nebus bendruomenių susivienijimų, galės dalyvauti pavienės bendruomenių ir NVO organizacijos, mokyklos, vaikų darželiai. KBCA šiame konkurse įgijo unikalios patirties, jame dalyvavo apie 560 dalyvių, jiems buvo išdalinti atšvaitai, kalendoriukai, žaisliukai ir kiti prizai. Užsimezgė draugiški ryšiai ne tik su bendruomenės pareigūnais, bet ir Kelių policijos atstovais, kitomis organizacijomis.

2016-02-10

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple