Kauno bendruomenių centrų asociacija

Socialinio verslo forumas skelbia registraciją

Balandžio 13-14 dienomis LR Ūkio ministerijoje Gedimino pr. 38, Vilnius įvyks SOCIALINIO VERSLO FORUMAS – 2016. 2016 metų Socialinio verslo forumo tema: SOCIALINIS VERSLAS IR MIESTŲ PLĖTRA.
Forumo metu bus aptarta Socialinio verslo koncepciją, pristatytas Socialinio verslo skatinimo 2015–2017 m. veiksmų planas ir jo įgyvendinimas, bus kalbama apie socialinio verslo perspektyvas Lietuvoje.

Kaip skelbia forumo interneto svetainė http://www.socialinisverslas.lt/socialinio-verslo-forumas/, atsižvelgiant į miestuose augančius bendruomeninius judėjimus, renginio metu daug dėmesio bus skirama socialinio verslo kūrimui rajonų centruose. Renginys bus sudarytas iš ekspertinių pranešimų, gerųjų praktikų pristatymų, diskusijų ir praktinių darbo grupių.
Renginyje dalyvauti kviečiame socialinio verslo, verslo, nevyriausybinių, bendruomeninių organizacijų atstovus, sprendimų priėmėjus, savivaldybių atstovus ir socialinio verslo bei socialinių inovacijų interesantus.

Kol renginio organizatoriai ruošia ateinančio Forumo programą, kviečiame prisiminti 2015 metų vieno iš pagrindinių svečių– socialinių verslų kūrėjo ir vystytojo Miceál Pyner – išsakytas mintis. Interviu su juo skaitykite  ČIA.

Detali renginio programa ir dalyviai bus paskelbti netrukus. Sekite naujienas Facebook.

Registracija į renginį vyksta iki kovo 27 dienos, su antrinktai dalyviais renginio organizatoriai susisieks iki kovo 31 dienos. Registracijos anketą galite rasti ČIA.

Informacija skelbiama iš interneto svetainės: http://www.socialinisverslas.lt/socialinio-verslo-forumas/

Daugiau informacijos apie forumą ir jo lektorius taip yra šioje svetainėje.

2016-03-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple