Kauno bendruomenių centrų asociacija

„Saugaus eismo giraitės“ sodinimo akcija

Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga skelbia "Saugaus eismo giraitės" sodinimo akciją, skirtą konkurso "Saugus eismas bendruomenėse" 6 metų sukakčiai paminėti. Akcija vyks 2016 m. balandžio 22 d. (penktadienis), 11 val. Radviliškio r., Pakiršinio kaime, Baisogalos seniūnijoje.

Akcijoje kviečiame dalyvauti po 2-3 atstovus iš konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse“ dalyvavusių ir/ar 2016 m. dalyvausiančių bendruomenių.Pastarosioms atsiskaičius už dalyvavimą akcijoje pagal Konkurso nuostatų reikalavimus bus užskaitytas konkursinis renginys.

Tikimės, kad atvykdami į renginį pasirūpinsite giraitės sodinimui tinkama apranga bei apavu, o taip pat su savimi turėsite pirštines, kastuvą ir kibirą bei būsite pasipuošę šviesą atspindinčia liemene.

Po darbų visus kviesime pasivaišinti karšta koše!!!

Kviečiami ir mūsų Kauno bendruomenių centrų atstovus, 2015 m. dalyvavusius šiame konkurse, atvykti ir pasodinti po simbolinį medelį.

Primename, kad jau paskelbtas konkursas "Saugus eismas bendruomenėse 2016", į kurį paraiškas galima teikti iki 2016 m. gegužės 31 d. http://www.eismosaugumasbendruomenese.lt/apie-projekta

Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos informacija.

2016-04-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple