Kauno bendruomenių centrų asociacija

LVBOS ataskaitinis rinkiminis susirinkimas

Šiandien Kaune Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga išrinko naują tarybą ir pirmininkę - Guodą Burokienę. Naują tarybą sudaro 15 narių: po 5 atstovus iš Vilnaius ir Kauno bendruomenių asociacijų ir 5 Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos atstovai.
Tarybos nariais išrinkti:
Arimantas Račkauskas, Rimantas Micka, Emilis Misiulis, Sakalas Gorodeckis ir Arturas Melianas (VBA), Guoda Burokienė, Reda Kneizevičienė, Aušra Vaidotienė, Povilas Sirulevičius, Jolanta M. Malinauskaitė (LKBS), Ramūnas Navickas, Rima Andriulionienė, Vytautas Šimkus, Audronė Didžgalvienė ir Jolanta Gulbinienė (KBCA).
Nauja taryba ir pirmininkė pasiruošę dideliam vietos bendruomenių organizacijų proveržiui ir VBorganizacijų įtakos stiprinimui.
Linkime naujai tarybai sėkmės.

Ataskaitinis rinkiminis susirinkimas vyko vykdant Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos projektą "Lietuvos vietos bendruomenių sektoriaus ir vietos savivaldos bendradarbiavimo stiprinimas" Nr. NOBP14, sutartis 2016-04-25, finansuojamą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos biudžeto lėšomis (NVO institucinio stiprinimo 2016 metais priemonė).

2016-05-03

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple