Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame bendruomenių ir NVO narius į mokymus

Bendruomenės centrai – tai centrai žmonių, darančių gerus darbus.  Ar visada geri darbai yra matomi? Tikrai ne!“,  - teigia Simona Banėnienė, asociacijos  „Novatoriškų idėjų centrasvadovė, 14 metų dirbanti ryšių su visuomene srityje. 

Pasak konsultacijas, praktinius užsiėmimus vedančios komunikacijos specialistės, tinkamai komunikuojant, žinia apie svarbias veiklas randa atsaką žmonių širdyse, todėl pritraukiami idėjas palaikantys žmonės, sulaukiama teigiamų vertinimų iš aplinkinių, atsiranda galimybės realizuoti visas savo idėjas. 

„Žinios ir patirtis turi prasmę tada, kai jomis dalijamasi“ – vieningai sutarė Kauno bendruomenių centrų asociacijos, „Novatoriškų idėjų centras“  ir M. Romerio universiteto Viešojo saugumo fakulteto vadovai, todėl 2016 m. gegužės 27 d. nuo 12 val. iki 16 val.  M.Romerio universiteto Viešojo saugumo fakultete (Maironio g. 27, Kaunas) organizuojami mokymai bendruomenių centrų nariams. Kviečiame ateiti ir kitų NVO narius.

Mokymų temos:

1. „Ryšiai  su visuomene – kelias į simpatiją ir palaikymą“ (organizacijos komunikacijos vadyba, svarbios tikslinės auditorijos (išorinės ir vidinės),  organizacijos reputacijos, patikimumo ir įvaizdžio kūrimas).

2. Bendravimo su žiniasklaida ypatumai „Masalas turi patikti žuviai“ (Pasirengimas ir interviu radijui, televizijai, spaudos konferencijos organizavimas, dalyvavimas, pranešimo spaudai turinio specifika)

3. Praktinės užduotys: „Viešasis kalbėjimas“, „Pranešimas spaudai“, „Žinutė socialiniuose tinkluose“.

Jeigu esate tie, kuriems yra svarbu Veikti ir būti Matomiems – jokiu būdu nepraleiskite šių mokymų!

Registruojame el. paštu: kbcainfo1@gmail.com
Tel. +370 600 05936, administrator4 Marija

2016-05-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple