Kauno bendruomenių centrų asociacija

Debatai "Mano miestas Kaunas"

Debatuose dalyvaus gerbiami Kauno miesto tarybos nariai kandidatuojantys į LR Seimą: Ona Balžekienė, Darius Razmislevičius, Rasa Šnapštienė bei kiti Kauno miesto politikai. Debatai skirti paskatinti politikos veikėjų ir jaunimo dialogą aptariant svarbias jaunimui ir visuomenei problemas. Debatuose taip pat dalyvauspolitikos mokslų Prof. dr. Susumu Shikano iš Vokietijos Konstanz Universiteto.

Debatus pagal ES programos Erasmus+ projektą WECE „Mes visi svarbūs Europai“ organizuoja projekto partneris Lietuvoje Socialinių inovacijų fondas, bendradarbiaudamas su Kauno jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“, Kauno liberalus jaunimas, Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjunga – Kauno miesto skyrius, Jaunimo organizacija DARBAS, Jaunųjų konservatorių lyga- Kauno skyrius.

Projektas skirtas – paskatinti miestų savivaldos politikų ir visuomenės, ypač jaunimo, dialogą aptariant aktualias miestams temas ir taip prisidėti prie demokratinės visuomenės ugdymo. Debatų metu bus pristatoma tarptautinė politinė platforma www.kuorum.org.Siekdami efektyvesnių diskusijų debatuose kviečiame iš anksto pasiruoši pristatymui apie Jūsų pateiktus projektus www.kuorum.org platformoje.

Kadangi vietų skaičius ribotas, prašome iš anksto registruotis žemiau pateiktais kontaktais, nurodant savo vardą, pavardę, telefoną bei elektroninio pašto adresą.

Kontaktiniai asmenys: Inga Unguraitytė

Tel. 8 37 206575; 8 623 25753; el. paštas: inga.unguraityte@gmail.com

Debatų dalyviams bus išduodami pažymėjimai.

2016-09-14

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple