Kauno bendruomenių centrų asociacija

Gerų idėjų vakarėlis

Lapkričio 8 d. Kauno bendruomenių centrų asociacija dalyvavo renginyje "Gerų įdėjų vakarėlis" Kauno kavinukėje "Kultūra!". Buvo įdomu ir smagu susipažinti su "saviškiais", besidarbuojančiais nevyriausybinėje veikloje. Vakarėlio sumanytojai - VšĮ "Geri norai" ir jos vadovas Žilvinas Mažeikis. Organizacijos tikslas - inicijuoti ir įgyvendinti projektus, stiprinančius Lietuvos NVO sektorių bei didinančius socialinės atsakomybės suvokimą.

Šis vakarėlis - tai galimybė susipažinti su kauniečiais nevyriausybininkais. Žinome, kad Kaune darbuojasi daug organizacijų, bet dažnai jų keliai nesusikerta. Visi darbuojamės savo srityse, bet nesidomime vieni kitais.
Nors buvome vakarėlyje vyriausi, buvo malonu susipažinti su jaunimu, domėtis jų veikla ir idėjomis, norais ir planais. Vakaro metu savo veiklą pristatė 3 jaunimo organizacijos: Jaunimo linija, NVO "Socialinis sufleris", organizacija "Sveiki, sveiki". Vakarėlyje dalyvavo ir Aplinkosaugos valdymo ir technologijų centro moterys Vaiva ir Lina, su kuriomis KBCA jau pažįstama, Jaunimo linijos vadovė Vaiva, jaunieji tik, pradėję savo verslą vaikinai ir merginos. Susipažinome vieni su kitais, keitėmės kontaktais ir smagiai praleidome laiką.

Renginio sumanytojas Žilvinas pažymėjo, kad tokie NVO susipažinimo vakarėliai populiarūs Vilniuje. Šiuo susitikimu jis nori savo idėją įgyvendinti ir Kaune. Artimiausias Žilvino sumanymas - lapkričio 16 d. NVO pusryčiai, kurie galėtų tapti tradiciniais.

Renginyje dalyvavo KBCA pirmininkas R. Navickas ir administratorė M. Bindokaitė.
Dėkojame už nuotraukas vakarėlio organizatoriams.

Daugiau nuotraukų yra čia: https://www.facebook.com/events/1104745922907674/permalink/1116373865078213/

 

2016-11-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple