Kauno bendruomenių centrų asociacija

Apdovanojama aktyviausia Romainių bendruomenės šeima

Romainių BC didžiuojasi visomis savo narių šeimomis ir tradicija vis kartu susirinkti miško ir gatvių tvarkymo švarinimo pavasario ir rudens akcijose. Maloniai BC nariai renkasi šventėse: Kalėdų eglės, Naujametinėje vakaronėje, Vidurvasario ir sporto šventėse. Vien parengiamieji švenčių darbai reikalauja nemažai organizuotumo ir pasišventimo bendruomenės labui.

Romainių BC vienija per 80 narių. Ypač aktyvios kelios šeimynos: Skapčių, Durskių, Sidaravičių, Miliūnų ir Maironių.

Šiandien pristatau vieną - Sidaravičių-Miliūnų šaką. Pradedu nuo mamos Rasos Sidaravičiūtės Miliūnienės. Bendruomenės darbuose visada Rasa, jos vyras Vygantas, dvi mažametės dukrytės-Viltė ir Milda. Šalia jų močiutė Dalia Sidaravičienė su dviem suaugusiais sūnumis Sigitu ir Giedriumi.

Jei nežinai kaip išspręsti kokią nors techninę, buitinę problemą – klausk Vyganto. Jis ne tik žino, bet ir padaro savo rankomis ir savo įrankiais.

Močiutė dirba Juozo Grušo gimnazijoje logopede. Jaunesnioji Miliūnų šeima turi savo verslą. Mergaitės - viena mokinė, kita – penkerių. Jų dėdė Sigitas – aktyvus Romainių BC Tarybos narys.

Gražu tai, kad jie visada kartu. Šiemet buvome 3-jų dienų stovykloje - solidarumo mokymuose, pagal SADM finansuotą projektą. Miliūnų šeimą lektorės vadino vienu vardu - "Gražioji šeimyna".

Džiaugiamės, kad visuomenė vertina savo narių aktyvumą gerinant gyvenamąją aplinką ir praturtinant laisvalaikį.

Miliūnų šeima yra pristatyta apdovanoti kaip viena bendruomeniškiausių ir aktyviausių Kauno miesto ir Kauno rajono šeimų.
Aktyviausių šeimų apdovanojimo renginį organizavo Kauno apskr. Moterų krizių centras, kuris vykdydamas Kauno m. sav. finansuojamą projektą, pagal seniūnijų seniūnų ir bendruomenių centrų rekomendacijas atrinko pavyzdingiausias ir aktyviausias šeimynas. Jos bus pagerbtos Kauno miesto renginyje. Renginys vyks Kauno kultūros centro Tautos namuose lapkričio 23 d. 18 val.

Sveikiname visas Kauno bendruomenių šeimas, kurios aktyviai dalyvauja mūsų bendruomenių veikloje.

Renginio skelbimas: http://kbca.lt/pages/Renginiai

Šilainių seniūnijos Romainių bendruomenės centro pirmininkė Violeta Visockienė

2016-11-14

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple