Kauno bendruomenių centrų asociacija

Viešųjų ryšių mokymų seminaras

Lapkričio 17 d. Kauno bendruomenių centrų asociacija ir vykdomos projekto partnerė asociacija „Novatoriškų idėjų centras“ pakvietė bendruomenių centrų ir NVO lyderius renginių organizavimo ir viešinimo pagrindų. Mokymų seminarą vedė lektorė, Ryšių su visuomenė specialistė Simona Banėnienė. Mokymų metu dalyviai gavo praktinių patarimų ir pavyzdžių organizuojant renginius.
Seminaro metu buvo aptartos sekančios temos: renginio viešinimo strategija, kaip paruošti renginio komunikacijos planą, renginio formos,  tikslinės auditorijos ir jų poreikiai, renginio darbo grupės sudarymas, 4 K principas - Kas kur kada kaip?, raktiniai žodžiai skelbimuose dėmesio pritraukimui, renginio simbolika ir informavimo įrankiai.
Dalyviai pasidalino savo patirtimi kaip įvairios organizacijos kuria skelbimus, kaip viešina savo renginius, susipažino vieni su kitais, pasikeitė kontaktais.
Mokymus organizuojant KBCA aktyviai talkino Lietuvos Lenkų Sąjungos Kauno skyriaus vadovė Pranciška Abramavičiūtė, kuri ne tik maloniai ir nemokamai suteikė patalpas seminarui, bet ir papasakojo įdomių faktų iš savo organziacijos veiklos, bet ir apie aplinkinį Kauno rajoną, pakvietė apsilankyti dažniau.Esame labai dėkingi mielajai šeimininkei.

Mokymai buvo naudingi visiems ne tik gautomis žiniomis, bet ir naujomis pažintimis. 

 

Mokymai finansuojami vykdant Kauno m. sav. programos „Iniciatyvos Kaunui“ projektą „Bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų gebėjimų stiprinimas ir tinklaveika“ Nr. SR-0652, sutartis 2016-06-21 lėšomis. Renginio partneriai: Asociacija "Novatoriškų idėjų centras" ir Lietuvos lenkų sąjungos Kauno skyrius

2016-11-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple