Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos atstovai Seimo konferencijoje

Šiandien Seime įvyko Seimo narės Guodos Burokienės spaudos konferencija „Pogrindiniai“ vietos bendruomenių metai baigėsi. Ar tokio rezultato siekėme?". Dalyviai: Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos pirmininkė Reda Kneizevičienė ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos pirmininkas Ramūnas Navickas.
Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos vadovai pasidalino savo įspūdžiais, nuveiktais darbais, rūpesčiais ir planais baigiantis Vietos bendruomenių metams.

Seimo narė Guoda Burokienė savo pranešime sakė: "Triukšmingai ir garsiai prasidėję Seimo paskelbti 2016-ieji – Vietos bendruomenių metai – baigiasi dideliu vietos bendruomenių nusivylimu.

„Bendruomenių metams pažymėti buvo sudaryta komisija, paskelbta didelė darbų programa, už jos įgyvendinimą buvo atsakinga Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM). Metai baigiasi, bet apie tai, kad vyko bendruomenių metai, žinojo tik pačios bendruomenės ir pačios tą žinią viešino. Nors šių metų tikslas buvo parodyti ką per 16 metų sukūrė bendruomenės, kaip jos pakeitė miestus ir kaimus, tačiau bendruomenės liko neišgirstos“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos narė Guoda Burokienė.

Sudarytame vietos bendruomenių metų veiksmų plane SADM buvo įsipareigojusi eilę viešinimo darbų. Daugumą jų teko daryti pačioms bendruomenėms už savas lėšas."...

 Visas Seimo narės Guodos Burokienė pranešimas spaudai yra čia: http://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=119&p_k=1&p_t=167332

2016-12-01

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple