Kauno bendruomenių centrų asociacija

Mokymai Lietuvos vietos bendruomenių lyderiams

Gruodžio 2-3 dienomis Vilniuje įvyko mokymai bendruomenių lyderiams "Organizacijos strateginis planavimas ir vystymas, veiklos plėtra ir finansavimas". Mokymus organizavo Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga. Mokymuose bendruomenių pirmininkai ir aktyvas mokėsi apibrėžti dabartinę bendruomenių organizacijų padėtį, aiškinosi, kas juos vienija, kokią norėtų matyti savo organizaciją.

Mokymų dalyviai mokėsi atpažinti NVO ir bendruomenių išnykimo rizikas, iššūkius, nagrinėjo verslumo idėjas ir socialinio verslo sritis, finansinio savarankiškumo priemones ir būdus. Daug dėmesio buvo skirta strategijai, planų sudarymui ir valdymui, projektų rašymui, supažindinti su strategijų teorijomis, socialinėmis inovacijomis.  mokymuose daug vietos skirta savanorystei, savanoriškoms struktūroms, lyderyste ir sprendimų priėmimu NVO.

Mokymuose dalyvavo Vilniaus bendruomenių asociacijos, Kauno ir kaimo bendruomenių sąjungos atstovai.

Mokymus vedė VšĮ "Domus Solis" lektorės Irena Pranskevičiūtė, Dalia Gaidamavičiūtė ir Daiva Šilienė.

Mokymai vyko pagal SADM finansuojamo biudžeto lėšomis projekto “Lietuvos vietos bendruomenių sektoriaus ir vietos savivaldos bendradarbiavimo stiprinimas“, Nr. NOBP14, sutartis 2016.04.25 veiklų planą.

Daugiau nuotraukų: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1851350781746791&id=1514571238758082

2016-12-05

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple