Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kalėdinė akcija mažiesiems Kauno Klinikose

Prieš šv. Kalėdas Dainavos bendruomenės centro „Draugystė“ pirmininkė ir Pašilės seniūnaitė Danutė Macenkaitė organizavo Kalėdinę akciją „DALINKIME GERUMĄ“. Šios akcijos metu buvo lankomi besigydantys Kauno klinikų chemoterapiniame skyriuje mažieji ligoniukai.
Gruodžio mėn. 8 d. D. Macenkaitė kartu su būriu svečių iš Jungtinės metodistų bažnyčios ir Kauno mieste  išrinktų LR Seimo narių padėjėjomis Neringa Žirnyte, Lina Pranaite, Gintare Dušenkaite ir Akvile Kaminskaite - aplankė šio skyriaus mažuosius ir pradžiugino juos kalėdinėmis  dovanelėmis. Metodistų bažnyčios atstovai vaikučiams padovanojo šiltus drabužėlius.
Nevaikštančius mažuosius ligoniukus svečiai aplankė jų palatose, bendravo su vaikučius slaugančiais artimaisiais ir įteikė jiems  dovanėlių.
Bendruomenės centras "Draugystė" vaikučius pradžiugino staigmena, kai juos aplankė iš kaniterapinės pagalbos centro atvestas mylimas šunelis Trepsiukas. Jis mielai glaudėsi prie jų, leidosi glostomas ir atidžiai klausėsi šeimininkės Ainos komandų.
LR Seimo narių padėjėjos mažiesiems ligoniukams ir jų mamytėms palinkėjo greičiau pasveikti ir šv. Kalėdas sutikti savo šeimose, o D. Macenkaitė - mažiesiems  ligoniukams ir mamytėms sveikatos ir ištvermės, skyriaus personalui padėkojo už rūpestingumą ir dėmesį  vaikučiams. 

 

Dainavos BC "Draugystė" informacija

2016-12-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple