Kauno bendruomenių centrų asociacija

Padėkos vakaras Kauno Šilainių bendruomenės centre

Gruodžio 7 d. asociacija Kauno Šilainių bendruomenės centras, pažymėdami tarptautinę Savanorių dieną, gražia Padėkos švente padėkojo visiems bendruomenės centro nariams, savanoriams ir rėmėjams. Renginyje KŠBC direktorė Rima Andriulionienė apžvelgė besibaigiančių metų nuveiktus darbus ir projektus, pasiekimus ir rezultatus. Išties šie metai centrui buvo labai įtempti - įvykdyti net 4 projektai: SADM ir Kauno m. savivaldybės finansuojamų programų. Tai daugiausiai projektų 2016 metais vykdęs bendruomenės centras.

KŠBC ansamblis "Slaunos" su škarpetkutėmis tapo 2016 metų Romantinės dainos festivalio laureatu, vyksta sportiniai užsiėmimai Impulso sveikatingumo centre, organizuoti susitikimai su įdomiais pašnekovais, vyko 3 dienų Solidarumo ir sutelkimo stovykla prie jūros, organizuotos išvykos. Visa tai sutelkė centro narius ir pritraukė naujų. Vaakro metu apdovanoti aktyviausi centro nariai. Ekrane visą vakarą sukosi vykusių renginių skaidrės.

Vakare dalyvavo buvęs Šialinių seniūnas G. Sinkevičius su žmona, KBCA administratorė M. Bindokaitė ir kiti Šilainių seniūnijos BC pirmininkai: Sargėnų ir Vytėnų BC - N. Mažeikienė, VšĮ Šilainių bendruomenės centras direktorius J. Marcinkus su žmona, Romainių BC pirmininkė V. Visockienė. Ji vedė ir visą vakaronę, linksmai pašmaikštaudama ir pristatydama visus aktyvistus ir svečius.
Vakronė praėjo linksmai, gyvai, su žaidimais ir šokiais.

Linkime ir kitais metais šiams bendruoemėns centrui būti tokiu pat aktyviu ir gyvybingu.

Daugiau KŠBC renginio nuotraukų yra čia: https://www.facebook.com/rima.andriulioniene

2016-12-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple