Kauno bendruomenių centrų asociacija

Pradėjo veikti Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos facebookas

Atnaujintas Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos (LVBOS) FB profilis. Jis veiks vietoje buvusio 2016 - Vietos bendruomenių metai.
Visa informacija iš Lietuvos vietos bendruomenių bus čia, o informacija, įdomi kauniečiams, bus skelbiama ir kbca_Kaunas ir Kauno bendruomenių centrų asociacija.
Kviečiame jungtis!

Cituojame profilio pristatymo vedamąjį, kurį paruošė LVBOS pirmininkė Reda Kneizevičienė.

"Kaip bebūtų gaila, bet baigėsi 2016 metai ir sanasis facebook puslapis pasikeitė. Apie praėjusius 2016 Vietos bendruomenių metus jau ko gero nėra prasmės daug kalbėti, nes apie juos buvo puikus straipsnis buvusios LVBOS ir LKBS pirmininkės, o dabar Seimo narės Guodos Burokienės. Reikia žvelgti pirmyn.
Vietos bendruomenės ir toliau gyvuoja. Aišku, jaučiamas didelis nuovargis, nusivylimas valdžios požiūriu į vietos bendruomenes. Bet mes esame juk optimistai ir manau, kad aktyviu, sutelktu darbu galima daug nuveikti.
Gerbdama šio puslapio auditoriją noriu jus infomruoti, kad nuo šiol pasiketiė tik šios paskyros pavadinimas, bet jos paskirtis išlieka. Tie, kurie gal mažiau dalyvavo respublikinių skėtinių organizacijų veikloje, noriu informuoti, kad Lietuvoje yra organizacija, kuri vienija kaimo ir miesto vietos bendruomenes, tai yra LIETUVOS VIETOS BENDRUOMENIŲ ORGANIZACIJŲ SĄJUNGA.
LVBOS veiklos tikslas - koordinuoti jos narių – Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų veiklą, atstovauti teisėtiems narių bendriesiems interesams bei juos ginti valdžios bei valdymo institucijose ar kitose organizacijose, skatinti Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų plėtrą ir tenkinti kitus vietos bendruomenių organizacijų viešuosius interesus, siekti realios savivaldos. Palčiau apie mūsų organizacijos veiklą http://www.lvbos.lt

Šiais metais plauojame atnaujinti šį tinklalapį, kad jis būtų puikus pagalbininkas vietos bendruomenėms.
Tad labai tikiuosi bendradarbiavimo ir konstruktyvaus darbo.
Ir toliau lauksime Jūsų straipsnių, foto iš Jūsų renginių. Norėtųsi išgirsti iš Jūsų ir Jūsų problemas. Tad labai tikiu, kad ši rerdvė bus puiki vieta, kur galėsime diskutuoti įvairiomis temomis."

Kviečiame jungtis ir dalintis informacija.

2017-01-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple