Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame į „Europa piliečiams“ programos informacinį seminarą

Kviečiame į „Europa piliečiams“  programos informacinį seminarą Kaune, vyksiantį sausio 23 d. (pirmadienį) nuo 13:00 iki 15:00 val., BLC Verslo lyderių centre, adresu K. Donelaičio g. 62/V. Putvinskio g. 53, konferencijų centre (V aukštas, II konferencijų salė), Kaunas.

 Seminaro metu bus ne tik pristatyta programos struktūra, pagrindiniai projektams keliami reikalavimai, bet taip pat seminare dalyvaus ir projekto rengimo bei įgyvendinimo patirtimi dalinsis Kauno technologijos universiteto Savivaldos mokymo centro direktorė Jolanta Vaičiūnienė, kuri kartu su komanda ir partneriais iš Lenkijos, Italijos, Latvijos, Jungtinės Karalystės ir Nyderlandų sėkmingai įgyvendino Pilietinės visuomenės priemonės projektą „Savanorystė – aktyvaus pilietiškumo kodas“.

 2017 m. kovo 1 d. yra ES programos „Europa piliečiams“ paraiškų teikimo terminas visoms programos priemonėms: Europos atminimo, Miestų partnerystės, Miestų tinklų ir Pilietinės visuomenės.

Renginyje kviečiame dalyvauti NVO, pilietinės visuomenės bei jaunimo organizacijų, bendruomenių, švietimo bei kultūros įstaigų, savivaldybių atstovus.

Dalyvavimas seminaruose nemokamas ir dalyvių skaičius neribojamas, tačiau norintys jame dalyvauti, prašau, apie tai informuokite el.paštu info@pilieciams.eu. (Laiške būtinai nurodykite seminaro miestą, vardą, pavardę, atstovaujamą organizaciją bei pareigas).

Daugiau informacijos apie programos seminarus kituose miestuose rasite mūsų puslapyje: www.pilieciams.eu ir socialinio tinklo Facebook paskyroje: Europa piliečiams biuras Lietuvoje

Europa piliečiams informacija: http://pilieciams.eu/naujienos/kvieciame-i-es-programos-europa-pilieciams-informacinius-seminarus-vilniuje-kaune-panevezyje-taurageje-siauliuose-ir-alytuje

2017-01-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple