Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro ataskaitinis rinkiminis susirinkimas

Kovo 15 d. šv. Kazimiero progimnazijoje įvyko Kauno Sargėnų ir Vytėnų BC ataskaitinis rinkiminis susirinkimas. Susirinkimo metu buvo pateikta veiklos ataskaita, aptarti įvykdyti projektai ir tolesni centro planai. Rinkimų metu išrinkta nauja bendruomenės centro valdyba, valdybos pirmininkė ir naujas  bendruomenės centro pirmininkas. Juo tapo Gintautas Sinkevičius, buvęs Šilainių seniūnijos seniūnas, puikiai žinantis vietos bendruomenių ir sargėniškių veiklą. Jis pakeitė ilgametę (dirbo 9 metus) ir labai nuoširdžiai dirbusią Nijolę Mažeikienę, kurios dėka Sargėnuose buvo įkurta liaudiškos muzikos kapela "Šilas", susikūrė keliautojų klubas, choras „Sietuva“, sporto klubas bei būrelis „Sodo kraitė“, bendruomenės nariai aktyviai dalyvavo Vietos bendruomenių taryboje Šilainių seniūnijoje, įvairiuose vietos renginiuose, kapela ir choras daug keliauja, dalyvauja festivaliuose ir konkursuose ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje.

Kauno Sargėnų ir Vytėnų BC buvo aktyvi KBCA narė nuo 2004 m. Centras įsikūrė 2003 metais, skaičiuoja jau 14 savo veiklos metus. Per šį laikotarpį atsirado tradicines šventes: Rudenėlio šventė su sveiko maisto paroda - degustacija, advento vakaronė, Kaimynų diena, „Saugi kaimynystė“ bei senųjų metų palydos. Bendruomenės nariai aktyviai dalyvauja švarinat aplinką, savo jėgomis įrengėme  Vandžiogalos gatvės kairėje pusėje praėjimo taką.

2016 metais Sargėnų ir Vytėnų BC liaudiškos muzikos kapela "Šilas" kartus su Aleksoto BC kapela dalyvavo Vietos bendruomenių mugės 2016 LITEXPO parodų ir kongresų rūmuose koncertinėje programoje.

Naujoji valdyba susideda iš 7 narių ir BC pirmininko, bendruomenės centras neseniai pakeitė savo įstatus.

Linkime naujajam bendruoemnės centro pirmininkui ir valdybai gero darbų ir sumanymų išsipildymo, geros sėkmės.

2017-03-16

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple