Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lietuvos čempionai paaiškėjo Romainiuose

Romainiuose jau nuo rugpjūčio 17 d. vyksta Paplūdimio tinklinio turnyras, kurį organizuoja Romainių bendruomenės centras.

Praėjusį šeštadienį (08.09), esant nuostabiai gražiam, rudeniškai šiltam orui į atnaujintą Romainių sporto aikštyną iš visos Lietuvos į Paplūdimio tinklinio čempionatą rinkosi „Senjorai-60+“. Atvyko aštuonios komandos: Klaipėdos „Vakaris“, Gargždų „Gargždai“, Šiaulių „Šarūnas“,Alytaus „Dzūkija“, jugtinė komanda „Geležinis vilkas“ ir trys Vilniaus komandos „Salotė“, „Valakampiai „ ir „Trys džentelmenai“, kurios burtų tvarka buvo suskirstytos į du pogrupius. Pogrupiuose vyko labai atkakli kova, nes tik dvi komandos pogrupyje užėmę 1-2 vietas galėjo kovoti dėl aukščiausių apdovanojimų. Į pusfinalį pateko net trys Vilniaus komandos ir Šiaulių „Šarūnas“. Komandos (Šiaulių „Šarūnas“ ir Vilniaus „Valakampiai“), pralaimėję pusfinalyje, kovojo dėl 3-4 vietų, po labai atkaklios kovos rezultatu 2:1 nugalėjo Vilniaus „Valakampiai“ ir iškovojo bronzos medalius. Dėl čempionų vardo susitiko komanda „Trys džentelmenai“ ir Vilniaus „Salotė“. Kova buvo tai pat atkakli ir įdomi, tačiau komanda „Trys džentelmenai“, vadovaujama ilgamečio Lietuvos rinktinės žaidėjo Jono Adomaičio, nugalėjo rezultatu 2-1 ir iškovojo aukso medalius, sidabro medaliais pasipuošė Vilniaus „Salotė“.

Pasibaigus kovoms tinklinio aikštelėse, Šilainių seniūnas Virginijus Naruševičius ir Romainių bendruomenės centro tarybos pirmininkė Violeta Visockienė nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo medaliais, atminimo taurėmis ir asmeninėmis dovanomis.

Už pagalbą ir paramą čempionatui dėkojam Šilainių seniūnijai ir UAB „Amoka“ prezidentui, Romainių BC tarybos nariui Algirdui Kemčiui.

Visiems patiko čempionatas, varžybų vieta, varžybų organizacija, tad visi pasižadėjo ir sekančiais metais atvykti į Romainius vėl pakovoti dėl Lietuvos čempionų medalių.

Už galimybę surengti čempionatą dėkojam Kauno m. savivaldybės finansuojamai programai

2017-09-11

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple