Kauno bendruomenių centrų asociacija

Paskutinis Romainių vasaros tinklinio turnyras

Rugsėjo 17 ir 18 dienomis Romainiuose vyko paskutinis šios vasaros paplūdimio tinklinio turnyras. Turnyro organizatorius - Romainių bendruomenės centras.

Džiaugiamės, kad vėl sportininkus pasitiko puiki rudens diena. Saulė švietė - nei vėjelio, nei debesėlio... Paplūdimio tinklinio sporto mėgėjai ir rinkosi kupini geros nuotaikos, o išvažiuodami dėkojo už sklandžiai organizuotą turnyrą ir geras emocijas.
Turnyre dalyvavo 11 suaugusiųjų žaidėjų komandų ir 2 veteranų komandos. Komandos žaidė net septynias valandas.
Senjorų buvo nedaug, bet kovos buvo atkaklios, nugalėjo komanda „Negęstantis laužas“ (Algis Žymantas, Ričardas Ivaškevičius, Arvydas Korsa) - buvo apdovanoti nugalėtojų medaliais ir taurėmis.
Jaunimo grupėje kovos vyko iki vėlaus vakaro, dauguma nugalėtojų paaiškėdavo tik papildomame trečiąjame sete.

Finalinis ketvertukas po atkaklių finalinių kovų išsidėstė sekančiai:
I-a vieta komanda „Laukiniai“ (T.Juodiška, R. Rančys)
II-a vieta komanda „Richmond‘ (K. Vilimaitis, L. Linartas)
III-ia vieta- komanda „Bronziniai“ (A. Sveboda, A. Valiukėnas) praėjusiais metais jie buvo šio turnyro nugalėtojai.
IV-a vietą užėmė komanda „Smėlio broliai“ (S. Staniulis, L. Lukavičius)

Dėkojame šventės finansuotojams ir rėmėjams : Kauno m. savivaldybės programai ,,Iniciatyvos Kaunui“, Šilainių seniūnijai, seniūnas Virginijus Naruševičius, UAB ,,Amoka‘‘, prezidentas Algirdas Kemtys, Dainavos seniūnijos BC ,,Draugystė“ pirmininkei Danutei Macenkaitei.
Ypač didelis krūvis teko teisėjų komandai: vyr. teisėjui Juozui Palevičiui, teisėjui-J.Jablonskio gimnazijos mokytojui ekspertui Tomui Domarkui ir jauniesiems teisėjų asistentams.

Dėkingi esame organizatoriams: seniūnui Virginijui Naruševičiui, Šilainių seniūnaičiui Jonui Marcinkui, Romainių Bendruomenės centro nariams Daliai Sidaravičienei, Sigitui Sidaravičiui, Vygantui Miliūnui ir jo pagalbininkams jaunuoliams Karoliui ir Pranciškui.

Romainių BC tarybos pirmininkė Violeta Visockienė

Varžybų akimirkos VšĮ "Šilainių bendruomenės centras" pirmininko J. Marcinkaus nuotraukose: https://www.facebook.com/pg/jonasmarcinkus2/photos/?tab=album&album_id=2014040712247363

 

2017-09-25

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple