Kauno bendruomenių centrų asociacija

Projektų administravimo ir apskaitos mokymai

Spalio 19 ir 21 dieną Kauno bendruomenių centrų asociacija pradėjo vykdyti mokymų seminarų ciklą, skirtą projektų valdymui, administravimui ir apskaitos tvarkymui.
Mokymai yra 2016 m. KBCA projekto, skirto bendruomenių ir nevyriausybinių organziacijų institucinių gebėjimų stiprinimui, yra tęstiniai mokymai ir skirti pačių projektų (jau gavus biudžetinį finansavimą) administravimo ir apskaitos dokumentų tvarkymui, pavyzdžiams ir praktinėms užduotims įsisavinti.
Mokymai finansuojami Kauno m. sav. biudžeto lėšomis, vykdant projektą "Bendruomenių veiklos plėtra stiprinant gebėjimus ir plečiant bendradarbiavimą su miesto institucijomis ir organizacijomis" Nr. SR-0392, sutartis 2017-05-19.
Mokymų seminaruose dalyvavo ir Kauno bendruomenių centrų, ir NVO aktyvas, kuriems aktualus teisingas projektų dokumentacijos tvarkymas: įvairių sutarčių, veiklos planų ir grafikų, personalo dokumentacijos, archyvavimo pradmenų ir pirminių buhalterinės apskaitos dokumentų paruošimas. Lektorė pateikė gausios dalomosios medžiagos, praktines užduotis ir nurodė nuorodas internete, kur galima rasti ir atsisiųsti vienus ar kitus teisės aktus, dokumentų ir sutarčių šablonus ir pan.
Mokymus vedė KBCA ilagamečių partnerių, su kuriais turime pasirašę bendradarbiavimo sutartį - Socialinių inovacijų fondo lektorė Violeta Kolpakova, turinti didelę europinių projektų administravimo patirtį.
Sekanti grupė kviečiama spalio 10 ir spalio 13 d. (pastaroji diena bus patikslinta).

Programos bus paskelbtos ateinančią savaitę.

Registruojame į seminarus el. paštu: kbcainfo1@gmail.com, tel +380 600 05936.

2017-10-01

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple