Kauno bendruomenių centrų asociacija

"Draugystės" gerumo akcija

Gruodžio 8 d. bendruomenės centro "Draugystė" pirmininkė Danutė Macenkaitė  kartu su LR Seimo nariųLauro StacevičiauspadėjėjaLina PranaitėirGedimino VasiliauskopadėjėjaVaida Pranarauskaiteaplankė„Maisto bankas“Kauno skyrių ir atidarė kasmetinę bendruomenės centro "Draugystė" organizuojamą akciją "Dalinkime Gerumą". Jie pasveikino gausų būrį savanorių ir banko vadovybę ir nuošidžiai jiems padėkojo už jų nuoširdų darbą padedant skurstantiems kauniečiams.

Pirmininkė padėjo kolektyvui fasuoti į maišelius saldumynus, kurie bus dalijami skurstančių šeimų vaikučiams. Atsidėkodami Maisto Banko kolektyvui nuo bendruomenės centro "Draugystė" įteikė "Maisto banko" savanoriams dovanėlių. Dar būnant Maisto Banko sandėlyje, į jį prigūžėjo mažų talkininkų, atvykisių iš Jonavos raj. Užusalių seniūnijos. Po bendros nuotraukos vaikai puolė padėti savanoriams ir mielai svėrė saldainius.

Gerumo akciją bus tęsiama gruodžio mėn. 11 d., "Draugystės" bendruomenė kartu su pirmininke ir seimo narių padėjėjomis lankys Kauno Klinikose hemoterapiniame skyriuje besigydančius mažuosius ligoniukus.
Gruodžio 18 d. gerumo akciją "Dalinkime Gerumą" bus lankomi senelių namų gyventojai.

BC "Draugystė" pirmininkė D. Macenkaitė kviečia visus dalintis gerumu ir prisidėti lankant tuos, kuriems labai svarbu, kad jie būtų aplankyti, o nuo Šv. Kalėdų senelio sulauktų mėgstamų dovanėlių - saldumynų.

 Daugiau nuotraukų yra čia: https://www.facebook.com/danute.macenkaite.9/posts/148519885912789?pnref=story

 

Dainavos BC "Draugystė" pirmininkės Danutės Macenkaitės informacija

2017-12-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple