Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kalėdinė akcija ,,Dalinkime gerumą“

Gruodžio 18 d. kartu su tautodailininke Genovaite Morkūnienė ir Aldonos Širmulienės mažosiomis atžalomis smuikininke Neomi ir akardeoniste Estera atvykome pasidalinti gerumu su senelių namų ,,Senelių rojus“ ir Panemunės senelių namų gyventojais. Tęsėme bendruomenės centro ,,Draugystė“ organizuojamą kasmetinę gerumo akciją ,,Dalinkime gerumą“.

Gerumo akciją baigėme, tačiau gerumu dalinsimės ištisus metus su sergančiais vaikučiais bei seneliais, nes gerumo, atjautos ir šiltų žodžių niekada nebūna per daug.

Labai džiaugiuosi, kad tą pačią dieną gerumu su seneliais atvyko pasidalinti LR Sveikatos ministras prof. Aurelijus Veryga bei jo padėjėja Gintarė Dušenkaitė. Šilti ir nuoširdūs žodžiai sklido iš prof. A.Verygos lūpų. Ministras senelių namų gyventojams padovanojo stiklinį baltą Angelą ir palinkėjo, kad šis Angelas juos saugotų ir globotų.

O kokios šventės be saldumynų ir dovanų! Seneliai buvo vaišinami kvapnia mėtų arbata, sausainiais bei šokoladiniais sūreliais. Tautodailininkė kiekvienam seneliui padovanojo savo rankomis iškarpytą Angelą, o mažosios atlikėjos Neomi ir Estera atliko seneliams kalėdines melodijas.

Renginio vedančiosios Violetos Visockienės eilės apie mamas ir jų šiltas rankas, kurios glostė dar taip neseniai, suvirpino mūsų širdis, negalėjome sulaikyti ašarų nuo tokių nuoširdžių žodžių apie patį brangiausią mums žmogų - mamą.

Baigdami akciją ,,Dalinkime gerumą“ visi kartu su seneliais padainavome Kalėdinę giesmę ,,Džiaugsmingų šv. Kalėdų“ ir pažadėjome seneliams juos aplankyti kitais metais.

 

BC "Draugystė" pirmininkės danutės Macenkaitės informacija.

Akcijos nuotraukų albumas yra čia: https://www.facebook.com/danute.macenkaite.9/posts/155036638594447?pnref=story

 

2017-12-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple