Kauno bendruomenių centrų asociacija

2017 metų Bendruomenių rėmimo programos aptarimas Vilniuje

Kovo 1d. Vilniaus savivaldybėje buvo aptarta nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017 metų projektų rezultatai ir susipažinta su 2018 metų projektų konkurso perspektyvomis.
Renginyje dalyvavo SADM viceministras Eitvydas Bingelis ir bendruomenių reikalų skyriaus vedėja Aurelija Mineikaitė, Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų asociacijos pirmininkė Reda Kneizevičienė, Kauno bendruomenių centrų asociacijos pirmininkas Ramūnas Navickas, Vilniaus bendruomenių asociacijos tarybos pirmininkas Sakalas Gorodeckis, Emilis Misiulis, Daiva Sinkuvienė, Daiva Mikulskienė ir kiti Vilniaus miesto administracijos darbuotojai, seniūnai, seniūnaičiai, bendruomenių lyderiai ir patys aktyviausi vilniečiai.

Visos seniūnijos entuziastingai vykdė įvairiausius projektus, akcijas, kurie džiugino ne vieną vilnietį. Buvo pristatyti keletas bendruomenių projektų iš Fabijoniškių, Rasų, Lazdynų ir Justiniškių seniūnijų. Aptarime pasisakė Vilniaus bendruomenių asociacijos pirmininkas S. Gorodeckis.

Dėkojame Trakų Vokės bendruomenės atstovei Ritai Balčiūnienei už pasidalinimą renginio įspūdžiais, visiems dalyviams už išsakytas mintis. Vilniečiai viliasi, kad 2018 metais projektai visiems suteiks jiems dar daugiau džaugsmo ir praturtins gyvenimą.

Įdomu, kada Kauno savivaldybė pribręs tokiems aptarimams?

Nuotraukos vilniečių S. Žiūros ir kitų dalyvių.

Image may contain: 7 people, people sitting and indoor
Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting and indoor

2018-03-01

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple