Kauno bendruomenių centrų asociacija

Motinos dienos renginys BC "Draugystė"

Pavasaris mus džiugina ne tik spalvotais žiedais pražydusiais medžiais, bet ir gražiomis šventėmis. Artėjančios Motinos dienos proga Bendruomenės centro ,,Draugystė“ pirmininkė, Danutė Macenkaitė į linksmą popietę, skirtą Mamos dienai, pakvietė daugiavaikes mamas. Renginio globėjas Seimo nariai prof. Aurelijus Verygabei Gediminas Vasiliauskaspasveikino susirinkusias mamas, palinkėjo joms ištvermės ir sveikatos, auginant mažąsias atžalas. Visoms mamoms Seimo nariai padovanojo gėlių bei atvirutę su nuoširdžiausiais palinkėjimais.
Tautodailininkė Genovaitė Morkūnienė susirinkusioms mamoms įteikė pačios rankomis iškarpytą karpinį - Baltą angelą. Kiekvieno BC ,,Draugystė“ renginio metu tautodailininkė mielai dovanoja savo karpinius - Angelus. Tradiciškai baltas Angelas tapo bendruomenės centro Gerumo simboliu. Šioje popietėje gerumu pasidalijome su visomis mamytėmis bei garbingais LR Seimo nariais.
Linksmoje popietėje dainas bei eiles apie mylimą mamą atliko ansamblio ,,Sūduva“ solistai. Aldona Širmulienė, mažosios atlikėjos - smuikininkė Noemi ir akordionistė Estera, savo kūrinius skyrė visoms mamoms.
Maisto banko Kauno skyriaus padalinio vadovė, Karolina Puidaitė Railė taip pat pasveikino daugiavaikes motinas ir mamytei Linai Šalučkienei, auginančiai penkis vaikus, padovanojo maisto paketą. Visoms mamytėms buvo įteiktos rėmėjų dovanėlės – spalvingos atvirutės ir kosmetika, o vaikams - Maisto banko padovanotus saldumynus.
Skambiu ir labai jautriu kūriniu visas mamas, o taip pat savo mamytę pasveikino mažoji smuikininkė Milda Šalučkaitė. Mažoji atlikėja prisipažino, kad yra koncertavusi Italijoje ir Bulgarijoje. Jos talentu likom sužavėti, mažąjai atlikėjai padovanojome spalvingą skėtį.
Skambant linksmai akordeono melodijai kartu su Seimo nariais bei jų padėjėjomis G. Dušenkaite, V. Pranarauskaite ir R. Zabieliene dainavome su mamomis ir vaišinomės rėmėjų saldumynais, linksmai praleidome popietę. Laikas prabėgo labai greitai. Atsisveikindamos mamos dėkojo už šiltą priėmimą ir dovanėles.

Labai džiaugiuosi, kad mamytės nors trumpam pamiršo kasdieninius buitinius rūpesčius. Įdėtas darbas atsiperka su kaupu, kai matai jų veiduose šypseną ir gerą nuotaiką.

 

BC "Draugystė" pirmininkė Danutė Macenkaitė

2018-05-02

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple