Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame registruotis Antanus į Šimtmečio Antanines

Tęsiasi registracija į Lietuvos Atkūrimo 100-mečiui skirtą Kazlų Rūdos rajono Antanavo bendruomenės ir Vokietijos Kaselio miesto lietuvų bendruomenės bendrą renginį ŠIMTMEČIO ANTANINES ANTANAVE, kuris vyks birželio 9 dieną Antanave.
Kviečiame Bendruomenių centrų Antanus! 

Antano vardas ne tik davė pradžią Antanavo kaimo pavadinimui, bet buvo svarbus ir visos Lietuvos istorijoje, nes pirmasis Lietuvos prezidentas buvo Antanas Smetona. Renginio metu planuojama pagerbti visus Antanus, kurie buvo svarbūs Lietuvos istorijoje bei išrinkti šių dienų šauniausius Antanus. Parke šurmuliuos amatų mugė, vyks įvairios edukacinės programos, kultūrinė programa.
Renginio informacinis rėmėjas LRT Lituanica Pasaulio lietuvių žinios. Kviečiame sekti mūsų informaciją apie šį neeilinį renginį facebook’o paskyroje.

Prašome šia žinia pasidalinti su savo draugais, giminaičiais, kurie turi šį garbingą Antano vardą, pakviesti juos registruotis ir kartu atvykti į šį renginį. Smulkesnė informacija tel. +370 611 21453, el. paštas: antanavobendruomene@gmail.com.

Norėdami geriau pasiruošti renginiui, Antanavo bendruomenė kviečia užpildyti nuorodoje esančią anketą.
Jeigu ir neplanuojate dalyvauti renginyje dėl vienų ar kitų priežasčių, vis tiek prašome užpildyti šią anketą. Jos pildymas neįpareigoja būtinai dalyvauti.  Antanaviečiai puoselėja idėją sudaryti pasaulio lietuvių Antanų registrą ir visiems užsiregistravusiems įteikti Šimtmečio Antano pasą.
Daugiau informacijos yra Antanavo bendruomenės FB paskyroje čia.

2018-05-15

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple