Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sveikiname su Kaimynų diena!

Ar bendraujate su savo kaimynais? Ar bent pasisveikinate su jais susitikę? Kiekvienas Europos miestas susiduria su augančiu socialiniu abejingumu ir solidarumo tarp piliečių trūkumu. Bendrauti su užsienyje gyvenančiais žmonėmis mums paprasčiau, negu pasikalbėti su gretimais ar kitapus gatvės gyvenančiais kaimynais.

Europos kaimynų diena – renginys, skirtas skatinti bendravimą ir socialinį solidarumą. Renginys tą pačią dieną bus organizuojamas visoje Europoje. Juo siekiama, kad Europos žmonės geriau pažintų vieni kitus. Žmonės raginami tiesiog savo kieme, gatvėje ar sode suruošti nedidelę šventę.

Kauno bendruomenių centrai Kaimynų dieną švenčia jau daugiau apie 10 metų. tam nereikia jokio raginimo - tiesiog susirenkama ir gražiai bendraujama, o nuotraukomis pasidalinama facebook'e.

Kauno bendruomenių centrų asociacijos taryba sveikina visus bendruomenių centrus su Kaimynų diena ir linki visiems susėdus prie vieno stalo smagiai pabendrauti. Nes geri kaimyniški santykiai skatina bendruomeniškumą, aktyvumą, pilietiškumą, bendrus darbus savo ir kaimynų gerovei.

2018-05-25

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple