Kauno bendruomenių centrų asociacija

Vaikų šventė Vaikų klinikinėje ligoninėje

      Kaip jau įprasta, bendruomenės centro pirmininkė Danutė Macenkaitė organizavo šiltą ir labai  jautrų susitikimą su mažaisiais ligoniukais Kauno klinikose.
      Artėjant tarptautinei Vaikų gynimo dienai ji kartu su LR Seimo narių padėjėjomis Vaida Pranarauskaite, Lina Pranaite, Neringa Žirlyte bei Rita Kybartiene, aplankė mažuosius ligoniukus, besigydančius chemoterapiniame skyriuje. Tai kasmetinė BC ,,Draugystė“ tradicija lankyti šiame skyriuje besigydančius vaikus. Dėka geradarių rėmėjų, lankytojos mažuosius ligoniukus palepino saldumynais bei spalvingomis knygelėmis, o juos slaugančioms mamytėms dovanojo rėmėjų skirtas dovanas.
      Mažieji ligoniukai buvo puikios nuotaikos, nes juos ką tik buvo aplankę  Kazio Binkio teatro aktoriai, kurie kartu su vaikučiais kūrė jų mėgstamus personažus. Vaikai mielai bendravo ir išsakė  patirtus įspūdžius. Mažieji ligoniukai atvykę gydytis iš įvairių Lietuvos miestų, tarp vaikų atradome ir Kauno Žalgirio krepšinio komandos fanų, kurie apie šią komandą mielai skleidė savo linksmus komentarus. Atsisveikindamos su ligoniukais ir jų mamytėmis, lankytojos linkėjo jiems sveikatos ir kuo greičiau grįžti namo.

BC "Draugystė" pirmininkė D. Macenkaitė dėkoja skyriaus personalui už rūpestingumą ir suteiktą viltį vaikams. 

 

 

BC "Draugystė" pirmininkės Danutės Macenkaitės informacija.

2018-05-31

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple