Kauno bendruomenių centrų asociacija

Modernaus senjoro įvaizdis visuomenėje

Ateities Europai ypač svarbu užtikrinti aukščiausią gyvenimo kokybę didelei vyresnio amžiaus žmonių grupei ir priminti, kad šių žmonių laukia naujos galimybės sulaukus ir daugiau nei 50 m., priklausiant trečiojo amžiaus grupei pilnai išnaudoti visuomenės sukauptą vertingą patirtį ir žinias.

Vakar kartu su pirmininku R. Navicku dalyvavome Kauno mokslo ir technologijų parko projekto "Create a Dynamic Third Age (Catch-the-Ball)" užsiėmime "Modernaus senjoro įvaizdžio vieuomenėje kūrimas". Užsiėmimą vedė trykštanti energija ir jumoru, charizmatiškoji dėstytoja Lidija Laurinčiukienė. Buvo labai smagu į artėjantį trečiąjį gyvenimo tarpsnį pažiūrėti su optimizmu ir gera nuotaika: niekada ne vėlu mokytis, griauti senatvės stereotipus ir pradėti daryti tai, ko iki šiol nedrįsai, negalėjai, nes stabdė aplinkinių požiūris ir stereotipai. Į užsiėmimą susirinko didelis būrys senjorų ir jaunimo, TAU dėstytojų ir universiteto mokinių.

Dėkojame Kauno MTP atstovams ir dėsrytojai už kvietimą ir puikų energijos ir optimizmo užtaisą.



Užsiėmimo nuotraukos ir įspūdžiai yra čia: https://www.facebook.com/pg/thirdageBALL/photos/?tab=album&album_id=1774653402555851

2018-06-06

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple