Kauno bendruomenių centrų asociacija

Panemunės šventė

Panemunėje nugriaudėjo, nuošė jubiliejinis bendruomenės 15 -mečio renginys ,,šv. Rokas Panemunėje". Romansų vakare ,,Sutikau tave žydinčio pavasario kloniuose" virpino širdis Viliaus Kaminsko eilės, jautrieji ansamblio ,,Smilga" lietuviški romansai. Antrą dieną šv. Roko atlaidai Panemunės bažnyčioje, mugė ir didysis koncertas ,,Kauno Panemunė - su Lietuva širdyje" J.Basanavičiaus šile. Skambėjo Sabinos Martinaitytės ir Audronės Eitmanavičiūtės talentingiausių studentų giesmės mišių metu ir operečių melodijos didžiojoje scenoje. Mūsų ateitis ir viltis ,,Karklynėlio" jaunieji puikūs muzikantai, stulbinamai gražūs ,,Nalšios" romansai, Vaišvydaviškių ,,Garšvės" choro galingai skambančios dainos, nepakartojama ansamblio ,,Laumena" programa su jos gražiosiomis laumaitėmis ir pagaliau mūsų garbieji ir mylimieji svečiai iš Punsko, ansamblis ,,Tėviškės aidai" su jo charizmatiškuoju vadovu Gediminu Kraužliu.

Susirinkę tūkstančiai svečių šoko, dainavo ir linksminosi kartu su atlikėjais. Svečiai sakė ,,mes pavydime jums tokių žmonių ir tokios publikos. Ačiū šauniajam ir šmaikščiajam šventės vedėjui Antanui Laurinkevičiui. Dėkoju bendruomenės aktyvui, darbščiajai Panemunės seniūnijai, parapijos bendruomenei ir jos klebonui Rimantui Baltrušaičiui. Ačiū už sveikinimus ir dovanas Seimo nariams, miesto tarybos nariams, broliškoms bendruomenėms ir visiems mūsų draugams. Panemunės policijos atstovai ne tik palaikė tvarką, bet atsivedė šuniuką Amsį apdovanojusį visus šventės vaikus. Nuoširdus AČIŪ mūsų rėmėjams, be kurių šventė būtų neįvykusi, nes pirmąkart per 15 metų mūsų projektai nebuvo finansuojami nei centu. Bet išsisukome. Žmonės su ašaromis akyse dėkojo už renginį, o tai didžiausias atpildas. Iki kitų metų šventės Panemunėje, Rokas lauks visų Jūsų mylinčių Panemunę, Kauną ir nuostabius jo žmones.

Šventės nuotraukos čia: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2149456541794003&set=pcb.2149459355127055&type=3&theater

Kauno Panemunės BC informacija.

2018-08-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple