Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto ir Panemunės seniūnijos - konkurso nominantės

Aleksoto ir Panemunės seniūnijų delegacijos dalyvavo Vyriausybės rūmų Didžiojoje salėje vykusiame seniūnijų konkurso „Valstybę kuriame mes“ finaliniame renginyje. Džiugu, kad Aleksoto ir Panemunės seniūnijos pateko į trečiąjį konkurso etapą, kuriame 32 seniūnijos varžysis dėl 4 pagrindinių prizų.

Kauno Panemunės bendruomenė  Vyriausybės rūmuose buvo apdovanota nominacija tarp dešimties geriausių Lietuvos seniūnijų. Konkurse buvo vertinama vietos bendruomenių veikla, saugios kamynystės grupių veikla, pilietiškumo, bendravimo ir kitos veiklos apraiškos.

Įdomu tai, kad abiems seniūnijoms vadovauja moterys: Lukrecija Navickienė ir Rasina Žolynienė. Rezultatai pasiekti gerai dirbančių seniūnijų kolektyvo, seniūnių ir veiklių bendruomenių triūso dėka.

Konkursas „Valstybę kuriame mes“ yra Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo programos  sudėtinė dalis.  Konkurso tikslas – sutelkti Lietuvos seniūnijas kultūrinėms, pilietinėms iniciatyvoms, stiprinančioms valstybingumą. Seniūnijos varžosi dėl nominacijų: už pilietinę iniciatyvą valstybės stiprinimo labui, už tautinės savimonės puoselėjimą, už kūrybiškumo ugdymą, už saugią Lietuvą.

Linkime abiems seniūnijoms tapti prizininkėmis ir sėkmės darbuose.

Plačiau apie renginį čia: http://lrv.lt/lt/naujienos/premjeras-bendruomeniskumas-didziausia-jega

2018-11-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple