Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenių centrų renginiai ir užsiėmimai

Kauno m. savivaldybei patvirtinus Bendruomenių rėmimo programos projektus, Kauno bendruomenių centrai kviečia kauniečius apsilankyti nemokamuose renginiuose, fizinio aktyvumo ir sveikatingumo užsiėmimuose.
Vienas iš įdomiausių - Amalių BC "Amalė" moliūgų raižymo dirbtuvės.

Vilijampolės BC "Veršva" lapkričio - gruodžio mėn. kviečia į nemokamus jogos užsiėmimus ir sveikos mitybos seminarą, Kalniečių BC - antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 17 val. į jogos užsiėmimus, Kaunėnų bendruomenė - į kultūrinius renginius Parko bibliotekoje.

Nuo antradienio prasidėjo Kalniečių ir Eigulių bendruomenės centrų organizuotų paskaitų ir praktinių užsiėmimų, skirtų sveikos gyvensenos ir aktyvaus poilsio skatinimui, ciklas. Jį ves nenuilstanti Joana Bartaškienė. Užsiėmimai vyks antradieniais, A. Žikevičiaus saugaus vaiko mokykloje (buvusi "Aukuro mokykla"), Ašigalio g. 23. Kviečiame prisijungti.

Image may contain: one or more people, people sitting, table and outdoor

 Aleksoto bendruomenės centras kviečia į projekto paskaitų ciklą “Tolima-artima Japonija”:

lapkričio 14 d. – kaligrafijos užsiėmimas;
lapkričio 21 d. – “Kimono- kada ir kaip nešiojamas”;
lapkričio 28 d. – Origami (lankstymo iš popieriaus menas).

Užsiėmimai vyks Aleksoto seniūnijos salėje (Veiverių g. 132) nuo 15 val. iki 17 val. Užsiėmimus ves Japonų kultūros centro vadovė Augustė Dapkienė. Norintys dalyvauti, prašome registruotis Aleksoto seniūnijoje, tel. nr. 391418.

 Mes ir toliau informuosime apie bendruomenių organizuojamus nemokamus užsiėmimus ir infomacija bus papildoma. Skelbimai įdedami į Renginių skyrelį.

Kviečiame apsilankyti.

2018-11-13

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple