Kauno bendruomenių centrų asociacija

Eigulių-Žaliakalnio BC - naujas asociacijos narys

Šiandien, lapkričio 14 dienos išplėstiniame Kauno bendruomenių centrų asociacijos posėdyje į asociacijos narius buvo priimtas naujas narys - Eigulių Žaliakalnio bendruomenės centras. Centro vadovas Algirdas Delonas.

Bendruomenės centras susikūrė prieš nepilnus dvejus metus, įkūrėjas - Arimantas Dumčius. Tai devintoji bendruomeninė organizacija Eigulių seniūnijoje, kurije gyvena apie 41 tūkst. gyventojų.

Dabartinė centro veikla daugiau kultūrinė, jame veikia vokalinis ansamblis "Smaragdas", (vad. O. Delonienė), tačiau bendruomenė planuoja gauti patalpą A. Žikevičiaus saugaus vaiko mokykloje kambariuką, kuriame vyks veikla. Galvojama atnaujinti šaškių ir šachmatų klubą, organizuoti susitikimus, išvykas ir, žinoma, kultūrinius renginius.

Vienas iš renginių vyks jau netrukus, lapkričio 23 d. ir yra skirtas Lietuvos 100-mečiui ir Vytautui Kernagiui atminti. Skelbimas yra įdėtas Renginių skyrelyje ir FB paskyrose.

Sveikiname naująjį KBCA narį ir linkime jiems sėkmingos veiklos.

KBCA posėdyje buvo aptartas Lietuvos Vietos bendruomenių plėtros įstatymo projektas, planuojamos diskusijos su būsimais kandidatais į Kauno mero ir Lietuvos prezidento postą bei Padėkos bendruomenių savanoriams renginio organizavimas.

2018-11-14

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple