Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenės kalėdinės dovanos

Artėja gražiausia metų šventė – Šv. Kalėdos, ir šia šventei dovanos jau supakuotos.
Dainavos bendruomenės centras „Draugystė“, vadovaujamas pirmininkės Danutės Macenkaitės, prieš pat Šv. Kalėdas papildo savo gerų ir prasmingų darbų kraitelį ir organizuoja gerumo akciją „Tariame nuoširdų AČIŪ“.
Šv. Kalėdos - stebuklų metas, jų laukia ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Surinktos geradarių rėmėjų dovanos Kalėdų senelio bus linksmai įteiktos akcijos metu.

Paskirtos dovanėlės: spalvotos knygelės, atvirutės, rašikliai, kalendoriai, saldumynai, kosmetikos priemonės ir vaikų žaislai - bus dovanojamos Kauno onkohemotologiniame skyriuje besigydantiems mažiesiems ligoniukams ir juos slaugiantiems tėvams. Taip pat tarsime nuoširdų AČIŪ mažuosius ligoniukus gydantiems gydytojams, kuriuos aplankysime jų darbo kabinetuose.

Linksmasis Kalėdų senelis kartu su nuoširdžia mano komanda, taip pat aplankys ir LPF „Maisto banko“ Kauno skyriaus gausų savanorių būrį ir kartu visi tarsime jiems nuoširdų AČIŪ už jų pasiaukojantį, neatlygintiną darbą.

Gerumo, dėmesio ir šiltų apkabinimų niekada nebuna per daug, ypač senyvo amžiaus sulaukusiems žmonėms. Lankysime ir Kauno Panemunėjė senelių namuose gyvenančius senelius. Dėl ligos negalinčius vaikščioti ir gulinčius senelius taip pat pradžiuginsime, jiems dovanodami tautodailininkės Genovaitės Morkūnienė iškarpytus Kalėdinius angeliukus, senolius apkabinsime ir tarsime nuoširdų AČIŪ, kad esame kartu. Jei išvysime visų veiduose šypsenas, galesime kartu pasidžiaugti, kad akcija pavyko, dalelytė gerumo pasiliko jų širdyse.

Bendruomenės centras "Draugystė" jau ne pirmus metus organizuodami šias akcijas, džiaugiasi savo rėmėjais, kurie verti labai didelės pagarbos, dėka jų bus pradžiuginti daug nelaimingų žmonių, ne tik vaikus, socialiai remiamas šeimas, senolius, bet ir paremti dovanėlėmis kitų bendruomenių sunkiai gyvenančias šeimas.

Dovanėlių nuotraukos čia:

Dainavos BC "Draugystė" pirmininkės D. Macenkaitės informacija.

 




2018-11-25

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple