Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sveikatos mokykla Panemunėje

Panemunės bendruomenės centre vyksta informatyvios ir jaukios sveikatos mokyklos popietės.

Viena iš jų įvyko lapkričio 23 d. Panemunės darželio vaikučių ir Panemunės bendruomenės folkloro ansamblio armonikierių dueto jautri muzikinė programa, kupina salė klausytojų, Panemunės apygardos Seimo nario A. Verygos sveikatingumo įžvalgos ir aštri, tačiau geranoriška diskusija. Panemuniečiai turi Seimo narį, sveikatos reikalų ministrą gerbiamą Aurelijų, nuolat bendraujantį su Panemunės bendruomene. Kartu su juo ir seniūnija centras vykdo daug bendrų sveikatingumo ir kultūrinių projektų.

Po oficialios dalies prie kavos puodelio panemuniškiai aktyviai bendravo su ministru, seniūne Rasina Žolyniene,  šauniuoju Panemunės gydytoju Gintautu Laurinavičiumi.

Renginius ir bendruomenės veiklas organizuojamos vykdydanti projektą kartu su Socialinių reikalų ministerija. Gaila, kad projektas pasirašytas tik lapkričio mėnesyje, jo vykdymui nelieka nė dviejų mėnesių. Du Panemunės BC rašytus projektus Kauno savivaldybė atmetė, tai panemuniečiai džiaugiasi gaudami paramą iš šios ministerijos (programa "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse").

 

Nuotraukomis ir video galima pasigrožėti čia.

Panemunės bendruomenės centro informacija.



2018-11-26

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple