Kauno bendruomenių centrų asociacija

Diskusija dėl vietos bendruomenių rėmimo priemonės

Gruodžio 13 dieną Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje vyko renginys skirtas aptarti SADM įgyvendinamos priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo iššūkius. Renginio dalyviai diskutavo dėl sprendimų, kurie pagerintų šios priemonės įgyvendinimą 2019 metais. Renginyje dalyvavo Bendruomeninių organizacijų bei Savivaldybių administracijų atstovai, M. Romerio universiteto doc. dr. Andrius Stasiukynas, Politikos tyrimų ir analizės instituto direktorius M. Ulozas.
Džiaugiamės, kad ir turėdamas įtemptą dienotvarkę, ministras Linas Kukuraitis  susitiko su diskusijos dalyviais. Visų vietos bendruomenių vardu buvo įteikti kalėdiniai sveikinimai ir padėkota už bendradarbiavimą su vietos bendruomenėmis.

Diskusijoje dalyvavo ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos pirmininkas Ramūnas Navickas.
Jeigu vietos bendruomenių atstovai dar turite konkrečių pasiūlymų aprašui, prašome juos siųsti iki pirmadienio vakaro (17 d.)  el. paštu: lvbosajunga@gmail.com

Dar veikia anketinė apklausa dėl Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3. priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ tobulinimo. Nors diskusijos metu pirmininkė R. Kneizevičienė pristatė jos rezultatus (į ją per vieną dieną atsakė 345 vietos bendruomenės), tačiau LVBOS norėtų, kad ši anketa dar būtų pildoma. Todėl kviečiame į ją atsakyti. Anketa skelbiama čia:

R. Kneizevičienės pranešimo skaidrės yra čia.

Diskusijos įrašai paskelbti facebuko paskyroje Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga čia: ir čia.
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pateikė diskusijos suvestinę yra pateikta čia:.

2018-12-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple