Kauno bendruomenių centrų asociacija

Europos Kultūros sostinės forumas "Žmogiškasis faktorius"

Pažvelkime į kultūrą iš politikos pusės. Kada kultūra yra „tiltų tiesėja“? Kada ji tampa atgrasia propagandos priemone? Kaip džiazas susijęs su diplomatija? Sužinokite skirtingus Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ar Prancūzijos požiūrius į kultūros diplomatiją ir susipažinkite su konkrečiais jos įgyvendinimo pavyzdžiais.

Įsitraukite į Ryčio Zemkausko moderuojamą diskusiją apie europinę kultūros dimensiją gegužės 23 ir 24 dienomis, Europos kultūros sostine forume, Kaune.

Registracija į seminarą: Kaip Kultūros sostinės diplomatija padeda vystyti bendrą Europos idėją? https://forumas.kaunas2022.eu/#register

Pranešėjai: dr. Arūnas Gelūnas (Lietuvos dailės muziejus / Lithuanian Art Museum), dr. Giedrė Pranaitytė (Vytautas Magnus University (Vytauto Didžiojo universitetas), Aušrinė Žilinskienė (Lietuvos kultūros institutas / Lithuanian Culture Institute), Marcin Łapczyński (Lenkijos institutas Vilniuje - Instytut Polski w Wilnie), prof. dr. Marija Drėmaitė (Vilniaus universitetas / Vilnius University), Aiva Rozenberga (buvusi Latvijos instituto direktorė).

2019-04-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple