Kauno bendruomenių centrų asociacija

KBCA ir Panevėžio bendruomenių išvyka į Daugpilį

Rugsėjo 14 dieną Kauno bendruomenių centrų asociacija kartu su Panevėžio Rožyno bendruomene (organizatoriai, pirmininkė Roma Šerplienė) ir kitomis Panevėžio miesto bendruomenėmis aplankė Latvijos Daugpilio miestą.

Smagioje kelionėje susipažinta su Daugpiliu, jo istorija ir daugiataute kultūra, pasikeitimais mieste. Miesto ekskursijoje mus lydėjo gidė Natalija, kuri nepailso atsakinėti į mūsų klausimus, parodė ir papasakojo apie įdomiausias miesto vietas. Ypač visus sužavėjo miesto parkas, fontanas ir gėlynai.

Kelionėje su Panevėžio Senamiesčio, Užupio, Rožyno bendruomenėmis pasidalinta laimėjimų patirtimi, rūpesčiaiss, planais, bendradarbiavimo perspektyvomis, aptarti galimi Panevėžio miesto bendruomenių subūrimo variantai.Bendra kelionė mus suartino ir suvienijo.

Tikėkimės, kad panevėžiečių bendruomenių organizacijos susivienys ir taps lygateisiais LVBOS nariais. Kelionėje dalyvavo ir KBCA bei LVBOS pirmininkas Ramūnas Navickas.

Labai dėkojame sargėniškių pirmininkei Danutei teišerskienei bei gitaristui Stasiui Valaičiui už muziką ir dainas, gerą nuotaiką ir pokštus!

Išvykoje dalyvavo Aeksoto, Sargėnų ir Vytėnų, Muravos, Palemono ir Žaliakalnio bendruomenių centrų aktyvas. Buvo smagu!

2019-09-16

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple