Kauno bendruomenių centrų asociacija

Tapybos ir vilnos vėlimo darbų paroda

Asociacijos Narsiečių bendruomenė didžiuojasi, kad jų tarpe yra kūrybingų narių, kurių darbai verti parodų. Todėl bendruomenė nusprendė imtis iniciatyvos ir padėti nariams savo darbus demonstruoti plačiai auditorijai. Šioje parodoje bus sujungtos dvi skirtingas kryptys: tapyba ir vilnos vėlimo darbai.
Šios dvigubos parodos atidarymas įvyks gruodžio 2 d. 18 val., Aleksoto Tirkiliškių bibliotekoje,Tirkiliškių g. 51, Kaunas.

Tapybos darbų autorė Ligita Patapavičienė pristatys savo parodą „Be įsipareigojimų“. Tai pirmoji Ligitos paroda, todėl savo narei bendruomenė linki drąsos, įkvėpimo, spalvų, idėjų. Ligita teptuką į rankas paėmė tik prieš pusmetį, tačiau savo darbų kolekcijojejų yra jau 15.

Vilnos vėlimo autorė Nida Sabaliauskienė pristatys vilnos paveikslus. Parodoje išvysime paveikslus, kurie nustebins savo struktūra. Pirmasis Nidos paveikslas iš vilnos gimė prieš 9 metus. „Darbas lėtas ir skrupulingas, užima nemažai laiko, rezultatas visada nežinomas, nes vilna turi savybę trauktis“ – pasakoja autorė. Nidos darbų suskaičiuoti jau galima iki 45, rekordinio paveikslo matmenys - 210×80 cm. Autorės darbuose dažniausiai vaizduojamaos gėlės: tulpės, rožės, aguonos, ramunės, taip pat autorės darbuose galime išvysti mandarinų medį, sakurą.

Paroda veiks nuo 2019-12-02 iki 2019-12-28 bibliotekos darbo laiku.

Kviečiame atvykti susipažinti, pabendrauti su autorėmis ir žinoma apžiūrėti kūrinius.

2019-11-21

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple