Kauno bendruomenių centrų asociacija

KBCA dalyvauja vykdant naują fizinio aktyvumo projektą

Kauno bendruomenių centrų asociacija dalyvaus trejų metų fizinio aktyvumo projekte "Sportuoja vaikai, sportuoja šeimos, sportuoja visa bendruomenė" Nr. SRF-FAV-2019-1-0323, kurį finansuos Švietimo, mokslo ir sporto ministerija. Projekto teikėjas - Kauno Socialinių inovacijų fondas. KBCA ir dar dvi organizacijos yra projekto partneriai. Šią savaitę pagaliau pasirašyta finansavimo sutartis, administruojanti institucija - švietimo mainų fondo agentūra - smfa.

Projektas truks 3 metus, projekto tikslinė grupė - senjorai ir vaikai iš socialinės rizikos šeimų, asmenys patiriantys socialinę atskirtį. Kiekvieną pusmetį keičiantis, dvejose - trijose seniūnijose vyks bendruomenių senjorams skirti fizinio aktyvumo užsiėmimai, mankštos, o savaitgaliais vaikams ir jiems lydintiems asmenims - užsiėmimai baseine. Dėl to, kad labai vėlavo sutarties pasirašymas, užsiėmimai prasidės nuo sausio mėnesio.

Vakar įvyko projekto partnerių susitikimas, jame apspręsta, kad gruodžio mėn. vyks du pristatomieji renginiai Žaliakalnio ir Petrašiūnų seniūnijose. Apie tai skelbsime ir kviesime atskirai.

2019-11-21

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple