Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kvetimas į Socialinių inovacijų fondo konferenciją

Nevyriausybinė organizacija Kauno Socialinių inovacijų fondas koordinuoja tarptautinės partnerystės Erasmus+ programos projektą „M-Easy” - Žemos kvalifikacijos suaugusiųjų integracijos didinimas, gerinant matematinius įgūdžius ir didinant bendruomenių paramą“ (projekto Nr. 2017-1-LT01-KA204-035219), kurio metu sukurtos inovatyvios metodikos ir priemonės, skirtos suaugusiųjų matematinių gebėjimų gerinimui. 
Matematikos žinios mums reikalingos visą gyvenimą, todėl labai svarbu jas nuolat pasitikrinti, atnaujinti bei gerinti!
Tarptautinė projekto „M-Easy" komanda (dalyvauja partneriai iš Lietuvos, Lenkijos, Italijos, Kipro bei Austrijos) džiaugiasi galėdama pristatyti projekto rezultatus, kurie padės pagerinti savo matematinius gebėjimus ne tik norintiems, bet ir suaugusiųjų švietėjams bei vietos bendruomenėms, motyvuojant ir įtraukiant žemų gebėjimų suaugusiuosius į mokymosi procesą, didinant jų įtrauktį ne tik į bendruomenės gyvenimą bet ir į darbo rinką.
Projektas „M-Easy" artėja į pabaigą, o šių metų gruodžio 4 dieną organizuojame baigiamąjį projekto sklaidos renginį - Europinę konferenciją.
Kviečiame savivaldybių, seniūnijų, bendruomenių atstovus, užimtumo tarnybų specialistus, pedagogus, švietėjus, socialinių reikalų, migracijos specialistus, konsultantus, tautinių bendrijų atstovus, akademinį jaunimą, besimokančiuosius dalyvauti konferencijoje!
Pridedame renginio programą lietuvių ir anglų kalbomis bei kvietimą lietuvių kalba. Konferencijos metu vyks sinchroninis vertimas į lietuvių ir anglų kalbas, dalyviams įteikiami pažymėjimai.
Prašome registruotis į renginį el. paštu: rasa.trepkuviene@gmail.com, telefonu: 8 688 15935, 8 37 206575.
Kviečiame dalyvauti.
Socialinių inovacijų fondo informacija.

 

2019-11-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple