Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kai suvienija bendras tikslas

Gruodžio 10 d. "BC ?Draugystė" primininkė Danutė Macenkaitė kartu su Šilainių bendruomenės centro pirmininke Rima Andriulionienė ir tautinio ansamblio „Sūduva“ dainininkais aplankė K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligininėje besigydančius ir gyvenančius senjorus.

Nuostabioje aplinkoje, Panemunės šile tarp pušų įsikūrusi ligoninė viduje sukūrusi šventinę kalėdinę aplinką. Išpuoštos kenio žaliaskarės eglutės, nuostabus advento vainikas išduoda, kad šventėms jau pasiruošta. Ligoninės kolektyve vyrauja šventinis laikotarpis, kuris visuomet paliečia širdies gelmes, skatina geriems ir prasmingiems darbams.

Aansamblio vadovė ir poetė Teresė Varnagirienė nuoširdžiai pasveikino senjorus. Ansamblio atlikėjų atliekamos advento giesmės ir smagios dainos kaip mat išjudino senolius pritarti. O kokia palaima apima išgirstant seną jaunystės dainą, kuri buvo negirdėta daug metų, kai kurie senoliai braukė ašaras, daina juos sujaudino.
O kokios šventės be dovanų. Ir šį kartą padedant geradariams rėmėjams pirmininkės turėjo galimybę senolius palepinti saldumynais, kosmetikos priemonėmis, rašikliais bei tautodailininkės Genovaitės Morkūnienės karpiniais.

Džiugu, kad senjorai smagiai praleido laiką, jų veiduose atsirado šypsena, ir nors maža dalelyte dvi moteris suvienijęs tikslas padovanojo senoliams švenčių laukimo nuotaiką ir palinkėjimus sveikatos, artimųjų meilės, gražios, šiltos šventės.

 

D. Macenkaitės ir R. Andriulionienės infomacija ir nuotraukos.

2019-12-11

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple