Kauno bendruomenių centrų asociacija

“Gera dalintis gerumu” - Šilainių eglutės įžiebimas

Penktadienį, gruodžio 13 d., Kauno “Santaros” gimnazijos salėje vos tilpo gausus būrys šilainiškių ir svečių – čia įvyko jau tradicinis Šilainių eglutės įžiebimo koncertas “Gera dalintis gerumu”. Pačius gražiausius savo pasirodymus dovanojo geriausi vaikų ir jaunimo kolektyvai iš Šilainių ugdymo įstaigų.

Šventės dalyviai ir svečiai dalijosi gerumu – nors renginio pradžioje mažieji galvojo, kad neatsinešė nieko, kuo galėjo pasidalinti, vėliau suprato, kad gėris džiugina visus ir nebūtinai turi būti apčiuopiamas.

Renginio organizatorius – asociacijos “Baltijos žmogus” vadovas, Šilainių seniūnaitis Jonas Marcinkus dėkojo vaikams bei kolektyvų vadovams už skirtą brangiausią dovaną – laiką, skirtą pasiruošimui šventei bei pasirodymams. Linkėjimų ir gerumo indą gražiais žodžiais pripildė Šilainių seniūnas Virginijus Naruševičius, Kauno “Santaros” gimnazijos direktorė Asta Karlienė, Kauno Švento Jono Paliaus II parapijos klebonas kunigas Andrius Alminas bei renginio svečiai: Seimo nario, kultūros komiteto pirmininko Ramūno Karbauskio patarėja Vaida Pranarauskaitė, Seimo nariai Mindaugas Puidokas, Gediminas Vasiliauskas, Rimantas Jonas Dagys, Kauno miesto tarybos narė Jurgita Šiugždinienė, Lietuvos Samariečių Bendrijos prezidentas Sigytas Klimas, UAB “Mano būstas Kaunas” vadovas Giedrius Dekaminavičius, LSDMS pirmininkė Orinta Leiputė.

Kalėdų Senelis, stebėjęs koncertą, džiaugėsi šauniais vaikais ir jiems įteikė puikias dovanas. Pati gražiausia Šilainių eglutė suspindo Kauno Šv. Jono Pauliaus II parapijos prieigose. Į orą paleistas pripildytas linkėjimų ir gerumo indas suskilo į daugybę smulkių žaižaruojančių fejerverko liepsnelių, o gerumas ir šilti linkėjimai pasklido po visų kauniečių namus.

Už saldžias dovanėles dėkojame Lietuvos Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos Seimo narių Kauno biurui, o už knygeles - Labdaros ir paramos fondui "Švieskime vaikus". Už pagalbą ruošiant dovanėles kolektyvų vadovams, dėkojame Seimo nariui Mindaugui Puidokui ir jo patarėjui Robertui Stanioniui. Už galimybę susirinkti jaukioje salėje dėkojame Kauno „Santaros“ gimnazijos direktorei Astai Karlienei bei jos komandai – Aušrai Matulaitytei - Čižikienei, Kristinai Jenciūtei ir Gintautui Daškui. Už tai, kad Šilainių Kalėdų eglutė džiugins mus visą mėnesį, dėkojame Šventojo Jono Pauliaus 2-ojo parapijos klebonui Andriui Alminui ir jo komandai. Už eglutės spindesį bei pagalbą ją puošiant ir įžiebiant dėkojame UAB “Mano būstas Kaunas“ ir jos vadovui Giedriui Dekaminavičiui. Už rūpestį ir visokeriopą pagalbą organizuojant ir vykdant šventę dėkojame Šilainių seniūnui Virginijui Naruševičiui.

Renginio organizatorius - Asociacija „Baltijos žmogus“. Projektas dalinai finansuojamas LR SADM lėšomis pagal programą „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“.

 

Jono Marcinakaus informacija.

Renginio nuotraukos yra čia.

2019-12-15

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple