Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujametinė vakaronė Sargėnuose

Palydėti senuosius, pabendrauti su draugais ir bičiuliais, kaimynais iš Lapių, Šilainių ir Domeikavos sekmadienį, gruodžio 29 dieną susirinko Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro nariai. Smagioje vakaronėje pasirodė visi sargėniškių kolektyvai: "Šilas", šių metų Kauno bendruomenių centrų Romantinės dainos festivalio nugalėtojas, kapela "Šlamutis", ansamblis "Gilė".

Bendruomenės centro pirmininkė Danutė Teišerskienė pasveikino visus su ateinančiais metais, padėkojo aktyviausiems bendruomenės nariams, pasidžiaugė savo pirmaisiais darbo metų rezultatais.

Aktyviausius bendruomenės centro narius Šilianių seniūno V. Naruševičiaus vardu ir seniūno padėkas įteikė Sargėnų seniūnaitis Zigmas Kazlauskas.

O kokie artėjantys metai be senelio Šalčio ir Snieguolės? Jie atėjo nešini pilnais maišiais dovanų, kuriomis buvo apdovanoti visi aktyviausi nariai, savanoriai, ansamblių vadovai ir svečiai.

Smagus renginys vyko šv. Kazimiero progimnazijoje, ansambliai grojo ir dainavo, poros smagiai sukosi šokio sukūryje.

Panašūs renginiai ir konferencijos vyko ir kituose bendruomenių centruose.

Baigiamieji renginiai vyko pagal SADM programos "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2019" finansuojamas projektines paraiškas.

2019-12-31

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple