Kauno bendruomenių centrų asociacija

Tradicinėje Jurbarko rajono bendruomenių sueigoje

Sausio 31 d. Raudonėje, Raudonės pilyje vyko tradicinė Jurbarko rajono bendruomenių sueiga, į kurią atvyko Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius, mero pavaduotojas Daivaras Rybakovas, administracijos direktorius Raimondas Bastys, seimo narys Ričardas Juška, Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos pirmininkas Ramūnas Navickas, bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų nariai bei kiti svečiai.

Meras Skirmantas Mockevičius sveikino visas Jurbarko rajono bendruomenes ir dėkojo, kad mūsų miestuose, miesteliuose ir kaimuose galime didžiuotis aktyviais bendruomenės nariais, kurie savo veiklomis prisideda prie viso Jurbarko rajono žmonių gerovės. Meras pasidžiaugė, kad bendruomenės nariai aktyviai dalinasi savo idėjomis, įgyvendina įvairius projektus.

Žemės ūkio specialistė Akvilė Bialoglovytė pristatė Jurbarko rajono nevyriausybinių ir bendruomenių organizacijų veiklą ir 2019 metų bendruomenių nuveiktus darbus. Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos, Nacionalinės bendruomenių organizacijų tarybos pirmininkas Ramūnas Navickas pristatė Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų patirties ir veiklos perspektyvas.

Meras Skirmantas Mockevičius teikė padėkas Jurbarko rajono bendruomenėms.

 

Jurbarko rajono savivaldybės informacija.

2020-02-02

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple