Kauno bendruomenių centrų asociacija

Regioninės politikos forumas 2020

Liepos 17 d., Dubingiuose, Molėtų rajone, įvyko tradiciniu jau tapęs Vidaus reikalų ministerijos organizuojamas Regioninės politikos forumas. Šis forumas ketvirtus metus iš eilės suburia Lietuvos ir užsienio institucijų atstovus diskusijai apie Lietuvos regioninės politikos aktualijas, kryptis ir galimybes. Šių metų pagrindinė renginio tema – bendradarbiavimas.

Forume dalyvavo ir LVBOS pirmininkas prof. Ramūnas Navickas. Jis pažymėjo, kad šis regioninės politikos forumas buvo įdomus, pateikta daug įdomių minčių ir faktų bendruomenininkams, todėl atsiuntė forumo vaizdo įrašą, kurį siūlo pasižiūrėti, ypač Joaquim Oliveira Martins, EBPO eksperto ir prof. dr. Donato Burneikos, Lietuvos socialinių tyrimų centro vyriausiojo mokslo darbuotojo prezentacijų.

Forumo metu LVBOS pirmininkas susitiko su Vidaus reikalų ministre Rita Tamašuniene ir VRM atstovais. pokalbyje buvo aptartos bendruomeninių organizacijų programos perspektyvos bei Nacionalinės bendruomeninių organizacijų tarybos veikla.
Forume buvo akcentuojama komunikacijos, bendradarbiavimo vaidmuo, nes visame procese svarbu bendrauti su visomis suinteresuotomis pusėmis, kuo atviriau bendraujant su visuomene.


Vaizdo įrašas skelbiamas čia: https://www.youtube.com/watch…

2020-07-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple