Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenių centrų naujienos

Aleksoto seniūnijos Narsiečių bendruomenė rugsėjo 19 d. organizavo Rudens mugę! Ruduo dosnus gėrybėmis! Visos mugės metu surinktos lėšos skirtos asociacijos tikslams įgyvendinti. Narsiečių bendruomenė dėkoja mugės rėmėjams: Jūratės Gulbinienės įmonei, Garliavos medelynui, Trys meduoliai, Bella Toscana, Kibi Čibi, p. Dovilei.
Smagu, kad mūsų bendruomenės yra aktyvios ir sumanios. Mugės akimirkos yra čia.

Lampėdžių bendruomenės centras visada pasveikina savo aktyviuosius narius. Rugsėjo 16 d. Lampėdžių bendruomenės nariai gimtadienio proga pasveikino Lampėdžių vieną iš pagrindinių bendruomenės narių, aktyvią savanorę, renginių organizatorę Aleksandrą Stelmokaitienę. Nė vienas renginys neapsiena be Aleksandros skambučio pakvietimo, priminimo ar paraginimo. Su Aleksandra galima pasitarti bet kokiais bendruomenės klausimais ir priimti teisingus sprendimus.
Bendruomenė yra dėkinga Aleksandrai už jos aktyvumą, atvirus bei teisingus žodžius, verčiančius nariams susiburti visiems bendrai veiklai. Džiugu, kad Aleksandra griežtai laiko pulsą ant bendruomenės finansų, pajamų ir išlaidų ir neleidžia bendruomenei per daug išlaidauti.
Ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos nariai, taryba ir pirmininkas nuoširdžiai sveikiname Aleksandrą gimtadienio proga ir linkime didelės sveikatos, visokeriopos sėkmės ir neblėstančios energijos toliau organizuojant Lampėdžių bendruomenės gyvenimą. Gražaus vakaro akimirkos skelbiamos čia.

Lampėdiškiai baigiantis vasarai ir prasidėjus rudeniui nepamiršta kelionių, kurios suvienija ir praturtina. Taip, rugsėjo 12 d. Lampėdžių bendruomenės centras tradiciškai turėjo galimybę apsilankyti prie jūros. Nors lampėdiškius pasitiko vėjuota ir pasišiaušusi jūra, bet pakankamai šiltas oras leido pasidžiaugti pajūrio gamta, kopomis ir kurorto teikiamomis paslaugomis. Bendruomenė du kartus per dieną užsiiminėjo jogos pratimais, važinėjo dviračiais, o vakarais visus linksmino Vytautų grojama muzika bei moterų ansamblio „Laumės pėda“ atliekamos dainos.
Grįžtant nuo jūros bendruomenė apsilankė Kretingos dvaro žiemos sodo oranžerijoje, aplankė Žemaičių parką prie Telšių, bei riedėdami palei Nemuną aplankė Viešvilę, Veliuoną bei Panemunės pilis.
Kelionė buvo dalinai finansuojama iš Socialinės ministerijos programos remti miesto bendruomenes, o lampėdiškiai dėkingi visiems prisidėjusiems prie šios kelionės. Nuotraukos yra čia. Rugsėjo 26 d. Lampėdžių BC aplankys Pietryčių Lietuvos kraštą. Linkime gero oro ir gerų įspūdžių.

Rugsėjo 20 d. Palemono bendruomenė tradiciškai pažymėjo Rudens lygiadienį.

2020-09-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple