Kauno bendruomenių centrų asociacija

Baigėsi fizinio aktyvumo grupės užsiėmimai Aleksote

Spalio 7 d. baigėsi multifunkcinės mankštos, o spalio 12 - šokių užsiėmimai Aleksoto seniūnijoje. Grupėse dalyvavo moterys senjorės ir kelios moterys bedarbės. Mankštas vedė trenerė Raminta Lygutienė, šokius - Gintarė Malinauskaitė. Iš viso grupėse su pasikeitimais dalyvavo 27 moterys.

Senjorės atsisveikinant sutrenere Raminta ypač ja diaugėsi, nes ji labai atidi, stengėsi padėti ir išaiškiono kiekvieną pratimą. Mankštoje buvo naudojami jogos, lankstumo, judrumo pratimai pritaikyti būtent senjorams.

Šokių užsiėmimuose moterys išmoko bačatą, lėtą ir Vienos valsą, ča-ča, salsą, buvo supažindintos su sambos ir mabo elementais. Visos džiaugėsi trenere Gintare ir galimybe prisiminti jaunystę ir gražiai judėti, valdyti kūną, "pasikrauti" teigiamos energijos.

Visos moterys pageidavo daugiau tokių projektų ir pratėsti užsiėmimus, prisijungiant prie kitų grupių.

 

Socialinių inovacijų fondo fizinio aktyvumo projektas "Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė" Nr. SRF-FAV-2019-1-0323, finansuojamas Švietimo, mokslo ir sproto ministerijos fondų lėšomis. Kauno bendruomenių centrų asociacija yra šio projekto partnerė, atsakinga už fizinio aktyvumo veiklų organizavimą ir koordinavimą.

2020-10-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple