Kauno bendruomenių centrų asociacija

Baigiasi senjorų užsiėmimai Žaliakalnio seniūnijoje

Spalio 14 d. multifunkcinės mankštos užsiėmimai baigėsi ir Žaliakalnio seniūnijos senjorėms, kurios taip pat pageidavo tokių užsiėmimų ir projektų daugiau. Moterys labai šiltai padėkjo trenerei Ramintai Lygutienei už jos vedamus užsiėmimus ir atidumą jų amžiui ir dažnai, - sveikatos problemoms, duodavo daug vertingų patarimų sveikatai išsaugoti.

Šokių užiėmimai Žaliakalnyje baigiasi spalio 19 d. Trenerė Gintarė Malinauskaitė moteris užsiėmimuose išmokė šokti bačatą, valsus, čia čia čia, graikų šokį sirtakį, supažindino su salsos elementais.

Žaliakalnio grupės nuo pat pradžių buvo gausios, tačiau paskelbus COVID-19 epidemiją ir karantiną, sumažino grupes, pasiliko aktyviausios, labiausiai norinčios šokti ir mankštintis. Kaip ir Aleksote moterys pageidavo daugiau tokių projektų, prašėsi į kitas grupes.

Kol kas tokios galimybės nebuvo svarstytos. Veikiančios iki vasario pradžios Centro seniūnijos mankštos ir šokių užsiėmimų grupės vyksta mažoje salėje, tad dalyvių skaičius, laikantis Sveikatos ministerijos nustatytų apribojimų pandemijos metu, yra apribotas.

Paibaigus mankštos užsiėmimams,aktyvaiusios dalyvės nusifotografavo kartu su trenere Raminta.

Socialinių inovacijų fondo fizinio aktyvumo projektas "Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė" Nr. SRF-FAV-2019-1-0323, finansuojamas Švietimo, mokslo ir sproto ministerijos fondų lėšomis. Kauno bendruomenių centrų asociacija yra šio projekto partnerė, atsakinga už fizinio aktyvumo veiklų organizavimą ir koordinavimą.

2020-10-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple